Marius Măldărușanu, mulțumit după înfrângerea cy FCSB: „Îmi felicit băieții”! Care este obiectivul echipei

Iosif Pintilie 23.01.2023, 00:05
Marius Măldărușanu, mulțumit după înfrângerea cy FCSB: „Îmi felicit băieții”! Care este obiectivul echipei

Hermannstadt a pierdut primul duel din 2023, cu FCSB. Elevii lui Marius Măldărășanu au făcut un meci bun însă, fiind învinși doar de Omrani și talentul său de finalizator.

Marius Măldărășanu este mulțumit de elevii săi

Hermannstadt s-a duelat cu FCSB, după ce în ultimele două etape din 2022 le-a învins pe Farul, scor 4-0, respectiv pe CFR Cluj, 1-0. Adică pe primele două echipe din campionat.

Nu au reușit să o învingă și pe formația de pe locul trei. Măldărășanu a explicat înfrângerea prin faptul că, fiind proaspăt reveniți din vacanță, elevii săi nu au avut ritmul necesar pentru a face față  unui adversar mult mai bine pregătit, din punct de vedere fizic.

În același timp, antrenorul principal de la Hermannstadt își laudă băieții. El a vorbit și despre problemele financiare de la echipă, despre care spune că sunt inexistente.

„A doua repriză a fost mai bună, am avut o ocazie foarte mare prin Petrescu, iar ei au înscris dintr-o fază care nu anunța nimic. Sunt 3 puncte pierdute, poate meritam unul, dar ăsta este fotbalul.

Mergem înainte, îmi felicit băieții pentru că au făcut un efort foarte mare. Este clar că nu avem ritm, ne așteptam la o situație de genul. Poate, dacă întâlneam altă echipă ne-ar fi fost mai ușor, dar ei au calitate. Se vede asta când pun piciorul pe minge. În apărare, efortul e foarte mare.

Obiectivul nostru nu este salvarea, ci menținerea în prima ligă. Parcă sună mai bine. Am reușit să scoatem 6 puncte cu Farul, CFR și FCSB. Puteam scoate și în seara asta măcar un punct.

Suntem o echipă nou-promovată, primul an este cel mai greu. Mai sunt meciuri multe în joc, puncte multe.

(n.r. despre depunctare) Am tot discutat pentru a nu ne mai gândi la aspectul ăsta. Să ne gândim că sunt ale noastre până în momentul deciei TAS. Sunt puncte muncite pe teren, ale noastre.

Le-am spus jucătorilor să le calculeze când se uită în clasament. Nu au mai existat discuții în vestiar pe acest subiect, așteptăm decizia TAS. Într-adevăr, cu o decizie negativă ar fi destul de greu pentru noi.

Regulamentele sunt clare, dar cred că avem dreptate, la ce mi s-a spus. Credem că ne vom câștiga punctele

Probleme financiare nu sunt, stăm foarte bine. Mai sunt niște prime care vor veni. Lucrurile sunt ok, este stabilitate ”, a spus Măldărășanu

Urmăriți Playsport.ro și pe