Marius Marin, alături de Dennis Man în vacanță! Ar putea deveni colegi în această vară, la Parma

Ștefănescu Dragoș / 10.06.2021, 17:04
Marius Marin, alături de Dennis Man în vacanță! Ar putea deveni colegi în această vară, la Parma

Marius Marin, mijlocașul formației din Serie B este dorit de câteva cluburi din Italia. Printre echipele interesate de jucătorul român se numără și Parma.

Marius Marin dorit în Serie A

Parma, echipa lui Man și Mihăilă, după ce a retrogradat în Serie B țintește transferul mijlocașului român Marius Marin. Acesta este în prezent jucătorul celor de la Pisa. Marius ar fi de acord cu mutarea la Parma fiind și bun prieten cu Dennis Man. Ei au plecat și în vacanță împreună cu iubitele la Palma de Mallorca. Prietenia cu Man ar putea avea un rol important într-un eventual transfer al lui Marin la Parma.

În afară de Parma alte două echipe și-au manifestat interesul pentru jucătorul român. Genoa şi Hellas Verona, echipe de Serie A sunt cele mai interesate de transferul mijlocaşului de 22 de ani. Și Monza, echipa patronată de Silvio Berlusconi l-ar dori pe Marius Marin.

În acest sezon, românul a jucat 35 de meciuri pentru Pisa, reușind două goluri și trei pase de gol.

Dorit de Gigi Becali la FCSB

Remarcat de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, Marin a declinat oferta făcută de latifundiarul din Pipera într-un mod elegant. Jucătorul și-a arătat clar intenția de a juca in Italia chiar în Serie A.

Mă bucură faptul ăsta, mă bucur că se vorbeşte şi că lumea e interesată de mine. Dar aş vrea să continui în Italia. Am plecat de la 17 ani şi aş vrea să îmi îndeplinesc obiectivul de a juca în Serie A”, a spus Marin.

S-a format ca jucător în Italia

Născut pe 30 august 1998 la Timişoara, Marin a fost transferat în 2015 de la ACS Poli la Sassuolo Primavera. A mai trecut pe la Catanzaro şi Pisa. Din 2019 este jucătorul acestei formaţii. La Pisa, Marin a bifat 92 de meciuri şi a marcat două goluri, fiind un titular constant şi una dintre piesele cheie ale echipei.

Mirel Rădoi l-a remarcat și  promovat pe Marin în cadrul echipei naționale de tineret a României. Actualul selecţioner al nationalei mari a României a explicat la acea vreme alegerea sa.

Am văzut că agresivitatea naţionalei a scăzut din momentul în care Mihai Pintilii s-a retras de la echipa naţională. Voiam un jucător la mijlocul terenului care să fie agresiv în sensul bun al cuvântului, să poată să împingă echipa după el”, declara Rădoi.

Marius Marin s-a impus rapid în naționala de tineret și a devenit chiar căpitanul acesteia. Cu certitudine el este liderul formației și în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Tokio.