Marius Marin, la FCSB? Gigi Becali este decis: „El este de 5 ori mai bun! Nu trebuie să lipsească de la națională”

Marian Cărăvan / 09.04.2021, 12:56
Marius Marin, la FCSB? Gigi Becali este decis: „El este de 5 ori mai bun! Nu trebuie să lipsească de la națională”

FCSB e din nou aproape de câștigarea campionatului. Iar Gigi Becali „își face temele” pentru o eventuală participare a roș-albaștrilor în grupele UEFA Champions League. Ce transferuri ar putea face patronul FCSB? S-a vehiculat și numele căpitanului naționalei de tineret. Marius Marin, la FCSB? Gigi Becali este decis.

Marius Marin, la FCSB? Gigi Becali este decis

Marius Marin a impresionat la Europeanul de Tineret, în meciurile de la finalul lunii martie. Timișoreanul care joacă în Serie B, la Pisa, este deja în vizorul unor echipe mari din Italia. Parma, Bologna, Genoa și Sampdoria s-au interesat de mijlocașul român. În isteria generală creată după evoluțiile internaționalului român de tineret s-a vehiculat și un interes al lui Gigi Becali pentru Marius Marin. Patronul FCSB clarifică, totuși, lucrurile. Ce Marius Marin! Are Gigi un jucător de cinci ori mai bun! Așa se laudă.

Marin este un fotbalist bun, dar nu, nu-l vreau la FCSB. Pentru că la FCSB am un jucător, Șut (n.r. – Adrian Șut 21 de ani), care este de cinci ori peste Marin. Șut este un fotbalist care nu ar trebui să lipsească de la echipa națională.

A demonstrat în acest sezon că are valoare. Asta este, dacă nu a fost convocat acum, eu ce să mai fac? Dar, veți vedea pe viitor cine este cu adevărat Șut. Nu va mai lipsi din primul 11 al naționalei. Așa ar trebui”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Marius Marin, discurs motivational la nationala de tineret
Marius Marin, discurs motivational la nationala de tineret

Marius Marin, în lotul României U21 la Europeanul de Tineret

Marius Marin este om de bază în naționala U21 a României. Selecționerul Adrian Mutu s-a bazat la turneul final al Europeanului de Tineret pe tânărul fotbalist timișorean. Marius Marin și-a luat în serios rolul de căpitan de echipă și înaintea meciului de debut la EURO 2021, cel cu Olanda, a ținut un discurs motivațional în vestiar. Exact cum o făcea în urmă cu doi ani portarul Ionuț Radu, fostul căpitan al „tricolorilor mici”.

Astăzi începe drumul nostru. Vreau să văd câini pe teren! Îi luăm în pressing din primul minut până în minutul 90. Avem 90 de minute, gândiți-vă că e primul și ultimul meci al vostru. Poate să ne schimbe viața tuturor. Gândiți-vă doar la chestia asta, o țară întreagă se uită la noi, e alături de noi”, a transmis Marius Marin înainte de startul partidei cu Olanda.

Marius Marin a evoluat în acest sezon în 27 de meciuri pentru Pisa, echipă clasată pe locul 12 în Serie B. Timișoreanul se află în Italia din 2016, de la vârsta de 18 ani, când s-a transferat de la ACS Poli Timișoara la Sassuolo. De aici a fost împrumutat la Catanzaro și Pisa. 400.000 de euro a plătit Pisa pentru achiziționarea internaționalului român, în 2019.

Născut la data de 30 august 1998, la Timișoara, Marius Marin are o cotă de piață de un milion de euro.