Marius Șumudică, atac frontal la Gică Hagi după ce suporterii giuleșteni nu au intrat la meciul Farul – Rapid. “Eu întârziam jocul în semn de protest”

Ioan Valentin Oprea 12.03.2023, 12:34
Marius Șumudică, atac frontal la Gică Hagi după ce suporterii giuleșteni nu au intrat la meciul Farul – Rapid. “Eu întârziam jocul în semn de protest”

Şumudică se revoltă. Decizia conducerii de la  Farul Constanţa de a nu le permite tuturor fanilor alb-vişinii de a intra în stadion l-a scos din sărite pe tehnicianul în vârstă de 52 de ani. Galeria feroviară a primit doar 270 de bilete, iar fanii au ales să protesteze şi să nu mai participe la meci. Şi-au susţinut, în schimb, favoriţi din afara arenei.

Şumudică îl critică pe Gică Hagi şi spune, de asemenea, că jucătorii rapidişti trebuia, la rândul lor, să boicoteze startul meciului de la Ovidiu.

N-am înțeles în viața mea tratamentul la care sunt supuși suporterii Rapidului. Avem nevoie de fani, avem nevoie de suporteri și noi îngrădim accesul lor. Eu sunt convins că, oricât ar fi costat biletul, fanii Rapidului nu făceau drumul degeaba până la Constanța. Bravo, Farul! Bravo, Hagi!”, s-a arătat iritat “Şumi”, într-o intervenţie la Pro TV.

Şumudică voia întârzierea meciului

Actualul antrenor principal al saudiţilor de la Al-Raed crede că Mutu şi compania puteau să întârzie meciul pentru a-şi arată nemulţumirea faţă de comportamentul gazdelor.

Dacă eram antrenorul Rapidului, întârziam jocul în semn de protest. Niciodată nu începeam până în minutul 14 sau cât îmi permitea. Nu se poate așa ceva, nu începeam. Dar ăștia suntem”, a mai completat, nervos, Şumudică.

Mutu îi acuză pe constănţeni de lipsă de fair-play

Adi Mutu, tehnicianul Rapidului, s-a declarat, de asemenea, dezamăgit de hotărârea luată de şefii liderului din Superligă, Farul. Cel supranumit “Briliantul” i-a acuzat pe Hagi şi Popescu de lipsă de fair-play.

Dacă preferă să se joace cu tribunele goale, e problema lor. Rapid nu o să vină niciodată cu 200 de suporteri undeva. Vor veni de la cinci-şase sute în sus. Nu respectă sportivitatea. Dacă și în play-off vor face la fel, va fi o problemă”, a punctat, vizibil nervos, Mutu.

Hagi se apără

Gică Hagi a răspuns criticilor venite din partea giuleştenilor şi a pus numărul mic de bilete oferit fanilor rapidişti pe seama locurilor puţine din stadionul de la Ovidiu.

Să nu uite că stadionul nostru are doar patru mii şi ceva de locuri şi nu putem să dăm mai mult de 5%. Noi nu putem să facem gesturi ca să nu intre suporterii noştri”, a explicat “Regele”.

    

Urmăriți Playsport.ro și pe