Ultrașii Rapidului au refuzat să intre pe stadion! Situație incredibilă: ce s-a întâmplat la porțile arenei înainte de Farul – Rapid

Alex Matei 11.03.2023, 21:03
Ultrașii Rapidului au refuzat să intre pe stadion! Situație incredibilă: ce s-a întâmplat la porțile arenei înainte de Farul – Rapid

Farul – Rapid a început fără suporterii rapidiști pe stadion. Giuleștenii au rămas în afara sectorului care le-a fost rezervat.

Conform regulamentului în vigoare, galeria Rapidului trebuia să primească 250 de bilete de la organizatori, echivalentul a 5% din capacitatea stadionului din Ovidiu. Numai că la partidă s-au prezentat peste 500 de fani. După ce s-au lovit de un refuz când au cerut să fie lăsați să intre cu toții, rapidiștii au hotărât să nu mai intre deloc la meci. Fundalul sonor în interiorul arenei a fost, astfel, dominat în totalitate de ultraseria Farului.

Meciul dintre Farul și Rapid a fost sold out cu câteva zile înaintea disputării partidei.

Rapid și Farul, în luptă pentru titlu

Echipele conduse de Mutu și Hagi au intrarea în playoff asigurată indiferent de rezultatele ultimei etape. Cele două speră să aibă o voce importantă și în lupta pentru titlu. Farul intră în runda decisivă pentru titlu din postura de lider. Obiectivul anunțat de Rapid e intrarea în Conference League, deci vizează unul dintre primele 3 locuri la finalul playoff-ului.

Urmăriți Playsport.ro și pe