Marius Șumudică, imaginea deznădejdii după ultimele meciuri din Turcia. Scene neobișnuite cu antrenorul român

Radu Bordei 05.03.2021, 14:14
Marius Șumudică, imaginea deznădejdii după ultimele meciuri din Turcia. Scene neobișnuite cu antrenorul român

Marius Șumudică a fost imaginea deznădejdii după ultimele meciuri din Turcia. Asta după ce conducerea lui Rizespor îl adusese cu mare încredere pe antrenorul român. Șumi reușise miracole pe banca celor de la Gaziantep, de aceea fanii aveau așteptări mari de la Șumudică.

Acesta anunțase și el planuri importante când a preluat echipa, dar aventura lui s-a transformat într-un coșmar. Cu Șumudică pe bancă, Rizespor n-a câștigat niciun meci din 7, iar Șumi a plecat de la echipă chiar de ziua lui. A fost una din cele mai triste aniversări din viața antrenorului.

Marius Șumudică a fost imaginea deznădejdii după ultimele meciuri din Turcia

Începutul de 2021 a fost unul zbuciumat pentru Șumudică. La finalul anului trecut era cel mai în vogă antrenor din Turcia. Faptul că a luat-o pe Gaziantep de la retrogradare și a dus-o pe primul loc, i-a adus premiul de Antrenorul Anului pe Bosfor. Din păcate, căderea a fost una rapidă și bruscă.

Șumudică a oferit momente disperate pe banca lui Rizespor

Mai întâi a venit despărțirea de Gaziantep, după un scandal cu conducerea clubului. Șumudică nu a fost mulțumit de politica de transferuri și de oferta făcută de șefii clubului. De aceea a urmat o despărțire după un duel verbal între cele două tabere. Românul n-a stat mult fără angajament, pentru că Rizespor l-a ofertat imediat. Cu toate acestea, lucrurile au emrs foarte prost iar Șumudică a devenit disperat pe banca turcilor.

Șumudică promite să nu mai ia o echipă în timpul sezonului

Au fost 40 de zile de stres total. Nu trebuia să preiau echipa din mers, nu voi mai face niciodată o asemenea eroare. Este prima dată când nu reușesc să urc o echipă, cred că nu s-a mai întâmplat decât când eram la Brașov. I-am luat de pe 12 și i-am lăsat tot pe 12, a explicat Șumudică la întoarcerea în țară

Șumudică anunță că vrea o pauză de la antrenorat, măcar până la vară. Românul se simte epuizat după experiența de la Rizespor și de aceea nu mai vrea să audă de nicio ofertă.

Antrenorul se întoarce epuizat din Turcia

Șumudică nu se aștepta la dificultățile pe care le-a experimentat la Rizespor. De aceea antrenorul a decis să nu mai continue la echipă.

Nu mai aveam energie, am zis să las pe altcineva să vină să scoată echipa din impas. Nu am fost demis niciodată, dar nu mai simțeam că pot să ajut. Ei nu vroiau să plec, dar așa e mai bine, a încheiat Șumudică.

Urmăriți Playsport.ro și pe