Marius Șumudică s-a dezlănțuit în Turcia, înainte de meciul cu Galatasaray. „Aștept ca un nebun”

Moldoveanu Camelia 28.11.2021, 12:06
Marius Șumudică s-a dezlănțuit în Turcia, înainte de meciul cu Galatasaray. „Aștept ca un nebun”

Marius Șumudică nu o duce prea bine în Turcia, iar înainte de duelul cu Moruțan și Cicâldău s-a dezlănțuit la conferința de presă. Antrenorul român și-a făcut o listă a „capetelor care trebuie să cadă” pentru ca Yeni Malatyaspor să revină pe primele poziții ale campionatului.

S-a dezlănțuit Marius Șumudică înainte de confruntarea cu Moruțan și Cicâldău

După ce s-a despărțit cu scandal de CFR Cluj, Marius Șumudică a sperat să-și regăsească liniștea și să lege victorii în Turcia. Antrenorul român a preluat Yeni Malatyaspor într-o situație dificilă, echipa ocupând un loc retrogradabil.

După două victorii în primele meciuri, „Sumi” nu a mai reușit să obțină nicio victorie. Mai exact, antrenorul român are până în acest moment două victorii și trei înfrângeri consecutive.

Înainte de meciul contra Galatasaray, Marius Șumudică s-a dezlănțuit la conferința de presă și a arătat cu degetul spre elevii săi. Tehnicianul „i-a urecheat” până și pe cei din conducere.

Calitatea celor 6-7 jucători ai noștri de aici nu este la nivelul primei ligi. Cum pot să fac schimbări? Cum pot să rotesc jucătorii? Aștept ca un nebun fereastra de transferuri din ianuarie. Am vorbit cu președintele, avem nevoie de 5-6 jucători transferați. Vom juca, iar Malatya va fi în top. Nu poți avea succes cu jucători aduși din ligile inferioare!”, a spus Marius Șumudică, citat de fanatik.tr.

Meciul Yeni Malatyaspor – Galatasaray se joacă duminică, începând cu ora 18:00. Echipa lui Marius Șumudică se află pe locul 17 în Prima ligă turcă, iar echipa românilor Moruțan și Cicâldău ocupă poziția 8.

Fatih Terim, în extaz după victoria echipei lui Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan

Antrenorul turc a fost extrem de entuziasmat de această victorie a echipei sale. „Împăratul” a apreciat că Galatasaray s-a comportat ca o echipă de nivel înalt european și a felicitat jucătorii pentru modul în care au abordat partida, dar și fanii care au cântat fantastic din primul până în ultimul minut.

Am învins una dintre cele mai bune echipe din Europa. Sunt foarte fericit că am obţinut această echipă care este foarte importantă pentru noi. Ei au primit patru goluri pentru prima dată în acest an. Felicitări jucătorilor mei.

Vreau să îi felicit şi pe fanii noştri pentru modul în care ne-au încurajat în fiecare moment al meciului. Noi am jucat ca o echipă europeană de la început până la final.Vom merge la Roma cu calificarea garantată. Astăzi a fost o echipă care a dat totul. Ne-am descurcat bine”, a declarat Fatih Terim potrivit galatasaray.org.

Deși nu s-a făcut foarte mult remarcat în meciul cu Olympique Marseille, Olimpiu Moruțan a avut un rol esențial în această grupă de Europa League. El a pasat decisiv la singurul gol al meciului dintre Lokomotiv Moscova și Galatasaray, victorie a turcilor care

Urmăriți Playsport.ro și pe