Vestiarul echipei lui Marius Șumudică, la un pas de implozie după noua ieșire a antrenorului: „Aștept ca un nebun luna ianuarie!”

Robert Zanfir / 24.11.2021, 17:05
Vestiarul echipei lui Marius Șumudică, la un pas de implozie după noua ieșire a antrenorului: „Aștept ca un nebun luna ianuarie!”

Marius Șumudică a avut o nouă declarație explozivă, iar antrenorul riscă să piardă vestiarul noii sale echipe, Malatyaspor. După un început excelent, cu două victorii, pentru român au urmat trei eșecuri consecutive în Turcia.

Marius Șumudică este în dificultate în Turcia. Fostul antrenor al CFR-ului a început excelent pe banca lui Malatyaspor, dar au urmat trei eșecuri la rând, iar tehnicianul este deja cu spatele la zid.

Vestiarul echipei lui Marius Șumudică, la un pas de implozie după noua ieșire a antrenorului

Marius Șumudică (50 de ani) a pierdut în ultima etapă, 0-1 cu Giresunspor, iar Malatya a ajuns pe loc retrogradabil. Antrenorul s-a plâns de lipsa soluțiilor și spune că abia așteaptă pauza de iarnă, pentru a întări echipa.

„Arbitrii trebuie să respecte Malatya, orașul, suporterii și cei care lucrează aici. Dacă e vorba de o echipă mare, toată lumea vorbește la televizor și în ziare. Când o echipă mică pierde din cauza unei greșeli a arbitrului, se vorbește 10 minute la TV, iar apoi toată lumea tace. Asta e Turcia.

Vreau să spun ceva foarte important. Când am avut echipa completă, am luat trei puncte cu Adana și trei puncte cu Altay. Apoi, când am pierdut jucători, mi-a fost foarte dificil.

Nu vreau să vorbesc urât de jucătorii mei, dar, îmi pare rău, unii de aici nu sunt de nivelul Super Lig. Ăsta e adevărul. Dacă vreau să fac curățenie la echipă, trebuie să dau 7-8 jucători afară. Nu am soluții, nu înțeleg cum s-a ajuns la asta.

Până acum am tăcut, am vrut să rămână în interior, dar nu îmi place să se vorbească împotriva lui Șumudică pentru că asta nu e echipa mea, nu eu am făcut-o.

Nu sunt un antrenor confortabil. Nu am venit pentru bani. Vreau să salvez această echipă. Dacă verificați cariera mea, în 20 de ani nu am luptat pentru evitarea retrogradării.

Nu vreau să fie pusă toată responsabilitate în spatele meu. Ok, în ianuarie, după ce fac transferurile, veniți la mine și spuneți-mi că am greșit, dar acum eu fac ce pot cu acești jucători”, a declarat Marius Șumudică în fața jurnaliștilor turci, potrivit Ajansspor.

Cu 12 puncte după 13 etape, Malatyaspor este pe locul 17 în Super Lig. Pentru echipa lui Marius Șumudică urmează meciul de foc cu Galatasaray.