Marius Șumudică, semnal de alarmă pentru Gigi Becali. De ce nu ar trebui să renunțe FCSB la Andrea Compagno: „Este unul dintre cei mai prolifici număr 9”

Cosmin Olteanu 07.06.2023, 23:55
Marius Șumudică, semnal de alarmă pentru Gigi Becali. De ce nu ar trebui să renunțe FCSB la Andrea Compagno: „Este unul dintre cei mai prolifici număr 9”

Marius Șumudică trage un semnal de alarmă pentru Gigi Becali, care vrea să scape de Andrea Compagno.

Andrea Compagno este golgheterul FCSB-ului, cu 16 goluri marcate în 32 de meciuri jucate, în sezonul recent încheiat.

Marius Șumudică, semnal de alarmă pentru Gigi Becali

Marius Șumudică a avut numai cuvinte de laudă pentru Andrea Compagno, despre care spune că ar fi marcat mai multe goluri, în tricoul FCSB-ului, dacă ar fi primit mai multe centrări din partea coechipierilor.

„Pentru mine, Compagno este un jucător foarte util unei echipe. Joc aerian foarte bun. Eu am văzut foarte multe faze în care știe să așeze mingea pentru jucătorul care vine din spate, puțini fac asta în România.

Este un jucător care nu e fricos. FCSB are jucători în bandă care vin foarte puțin cu centrări. El nu beneficiază de aceste centrări. Dacă beneficia, marca mai multe goluri. Este unul dintre cei mai prolifici jucători număr 9 care au fost la Steaua (n.r. FCSB). Au fost momente când FCSB a jucat fără număr 9”, a declarat Marius Șumudică, pentru Digi Sport.

Gigi Becali a spus că are o ofertă pentru Andrea Compagno

Recent, Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de 2.5 milioane de euro pentru Andrea Compagno. Acesta a mai spus că, în cazul în care Compagno va pleca, va transfera doi atacanți la FCSB.

„Avem ofertă pentru Compagno, să vedem dacă ne înțelegem. Dacă pleacă el, vin doi atacanți, dacă rămâne, vine numai unul. Am ofertă de 2.5 milioane de euro pentru el.

(n.r. Răchită a zis că nu se poate vinde Compagno) Mă interesează pe mine ce zice Răchită? Comentez eu de el? Răchită bate câmpii, treaba lui. O să-l întreb pe elefant ce zice șoricelul?”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Andrea Compagno este cotat la două milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe