Marko Dugandzic, hat-trick senzațional în doar 19 minute cu Sepsi. Rapid, dezlănțuită la primul meci din 2023

Robert Zanfir 20.01.2023, 20:49
Marko Dugandzic, hat-trick senzațional în doar 19 minute cu Sepsi. Rapid, dezlănțuită la primul meci din 2023

Marko Dugandzic (28 de ani) a reușit trei goluri în doar 18 minute cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Prin hat-trick-ul de vineri, atacantul a ajuns la cota 12 în acest sezon. Meciul dintre Rapid și Sepsi a contat pentru runda 22 din Superliga.

De ce s-au temut, nu au scăpat. Laszlo Dioszegi și ai lui se vorbeau înaintea partidei din Giulești de atmosfera creată de suporterii Rapidului: „Știm că va fi infern, dar sperăm să luam un punct!”, a spus patronul covăsnenilor. Socoteala de acasă nu s-a potrivit sub ploaia din București. Cu gazonul înlocuit, Rapid a zburat pe teren, iar Mutu a scăpat de emoții după nici 20 de minute.

Marko Dugandzic, hat-trick senzațional în doar 19 minute cu Sepsi

Marko Dugandzic a fost eroul primului meci jucat acasă de Rapid în 2023. Croatul a deschis scorul după doar cinci minute de joc. A profitat de centrarea lui Kait, care l-a găsit singur în fața porții, și l-a învins pe Niczuly cu un șut plasat.

După alte 8 minute, Dugandzic dubla difrența cu o lovitură de cap. Mingea a venit din corner, centrată de Alex Ioniță.

Iar seara a fost perfectă pentru jucătorul venit la Rapid de la CFR Cluj. Arbitrul Horațiu Feșnic a dictat penalty în minutul 19, la un henț văzut de camera VAR. Același Dugandzic a luat mingea și l-a executat pe Horațiu Feșnic cu o lovitură marcă înregistrată.

Hat trick-ul reușit de Marko Dugandzic este primul pentru croat în Superliga din România. Cu cele trei goluri marcate lui Sepsi, atacantul ajunge la cota 12 în clasamentul golgheterilor, în cele 20 de meciuri jucate.

Dacă facem un egal, ar fi un rezultat foarte bun, din punctul meu de vedere. Știm că mergem în infern, dar sper să fie un meci frumos pentru spectatori. Galeria Rapidului este alături de echipă din primul minut până în ultimul minut, e o galerie foarte frumoasă.
Laszlo Dioszegi.

Rapid – Sepsi OSK. ECHIPA DE START:

Rapid (4-3-3): Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais – Pănoiu, Kait, Albu – Emmers, Dugandzic, Ioniță
Rezerve: Drăghia, G. Gheorghe, Ignat, Ștefan, Ciobanu, Crivac, Sefer, Costache, Luckassen
Antrenor: Adrian Mutu

Sepsi OSK (4-3-3): Niczuly – Radoslav, Ninaj, M. Tamas, Ispas – Rodriguez, Păun, Matei – Rondon, Tudorie, Ștefănescu
Rezerve: Began, Dumitrescu, Ciobotariu, Bălașa, I. Gheorghe, Nistor, Achahbar, Renta, Safranko
Antrenor: Cristiano Bergodi

Arbitru: Horațiu Feșnic / A1: Valentin Avram / A2: Bogdan Gheorghe / Arbitru VAR: Sebastian Colțescu / Arbitru AVAR: Marius Badea / R1: Iulian Dima / Observator arbitri: Eduard Dumitrescu
Stadion: Rapid Giuleşti

Urmăriți Playsport.ro și pe