Mărturisirea lui Șumudică după plecarea de la Gaziantep. Antrenorul anului în campionatul Turciei a recunoscut tot

Radu Bordei 12.01.2021, 12:21
Mărturisirea lui Șumudică după plecarea de la Gaziantep. Antrenorul anului în campionatul Turciei a recunoscut tot

Șumudică a mărturisit tot după plecarea de la Gaziantep.  La Digisport, fostul antrenor al grupării din Turcia a vorbit pe larg despre motivele care au dus la despărțire. Nu este vorba de performanța echipei, pentru că Șumudică a lăsat clubul pe locul 4 în Turcia, o performanță extraordinară. Contrele tot mai dese cu conducerea clubului au creat însă o atmosferă proastă și consecințele n-au întârziat să apară.

Izbucnirea nervoasă a lui Șumudică de la finalul meciului cu Sivasspor, când a vorbit cu presa de oferta clubului, a provocat reacția clubului. Șumi spune însă că a făcut o glumă și aceasta a fost prost înțeleasă de șefii lui Gaziantep

Șumudică a mărturisit tot după plecarea de la Gaziantep

Antrenorul crede că gluma cu cerutul banilor de la soție a stârnit indignarea conducerii, dar și a fanilor. Și aceștia din urmă l-au criticat dur pe antrenor.

„Declarația mea a fost interpretată greșit. Poate că nu mi-am dat seama că este o glumă proastă. Eu ămi cer scuze dacă i-am jignit, dar nu am greșit cu nimic. Fanii mă divinizau și acum s-au întors contra mea” a explicat Șumudică.

Marius Șumudică este cunoscut pentru temperamentul lui

Acesta neagă că ar fi dorit să forțeze plecarea de la echipă. Șumudică ar fi dorit să continue, mai ales că avea niște rezultate extraordinare. „Recunosc că vreau să antrenez în Europa” a spus Șumi.

S-a simțit trădat

Antrenorul și clubul au negociat prelungirea contractului scadent în vară, dar fără rezultat. Pandemia a declanșat o criză în fotbal și Gaziantep a fost unul din cluburile afectate de aceasta. Gruparea nu a putut să satisfacă cerințele lui Șumudică, dar nici să asigure un buget de transferuri. Antrenorul a fost surprins negativ și de faptul că i s-a cerut să își reducă salariul cu 10%.

Șumudică n-a dorit să accepte oferta, dar a transmis că vrea să își termine contractul. Șefii clubului au ieșit apoi în presă și au anunțat care sunt sumele câștigate de antrenor. Acest fapt l-a supărat pe antrenor, mai ales că sumele prezentate erau „exagerate”. „M-au jignit și de aceea am reacționat.” a explicat Șumudică.

„Fără mine, n-o să mai facă nimic”

Jucătorii au fost cei mai surprinși de decizia clubului de a se despărți de Șumudică. Fotbaliștii îl iubeau pe antrenor, mai ales că acesta a reușit să scoată tot ce aveau ei mai bun. românul a declarat că a primit mesaje de la toți jucătorii, prin care aceștia îl anunțau că este cel mai bun antrenor cu care au lucrat.

Șumudică a avut un mesaj și pentru suporterii care s-au întors împotriva lui. „Ce am făcut eu aici, n-o să mai vadă ei în viața lor” le-a transmis antrenorul.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe