Mărturisiri emoționante făcute de Serena Williams după retragere. Ce i s-a întâmplat după ce a născut

Giosanu Catinca 28.09.2022, 18:30
Mărturisiri emoționante făcute de Serena Williams după retragere. Ce i s-a întâmplat după ce a născut

Serena Williams a făcut o nouă serie de dezvăluiri incendiare! Fosta jucătoare de tenis a vorbit, în cadrul unui interviu, despre cum a influențat-o emoțional fiica ei, Olympia, în timpul unui turneu de tenis.

Serena Williams, dezvăluiri emoționante

Serena Williams s-a retras din sportul alb după ce a fost învinsă de Ajla Tomljanovic în turul trei de la US Open. Sportiva din Statele Unite a fost la un pas să își adauge în palmares cel de-al 24-lea trofeu de Grand Slam.

Înaintea partidei cu Ajla Tomljanovic, Serena a evoluat la Cincinnati, acolo unde s-a duelat cu Emma Răducanu. Spotiva cu tată român și mamă chineză a eliminat-o pe fosta iubită a lui Patrick Mouratoglou. Răducanu s-a impus în faţa fostului lider mondial, scor 6-4, 6-0. Meciul dintre cele două jucătoare a durat 65 de minute.

”A fost cel mai dulce lucru”

La partida din Ohio a asitat și Olympia, fiica Serenei Williams. Americanca a făcut o dezvăluire emoționantă la finalul partidei din cadrul turneului de categorie WTA 1000 de la Cincinnati.

Fosta rivală a Simonei Halep a dezvăluit cum a încurajat-o fiica sa în vârstă de doar cinci ani, după ce a fost eliminată din US Open de Ajla Tomljanovic, ratând ceea ce ar fi însemnat un record de 24 de titluri de Grand Slam la simplu.

Ea a ales să nu o ia pe micuța Olympia la meciuri până vara aceasta, dar nu regretă decizia.

Părea că spune: «Hai, mama, sunt foarte mândră de tine» și eu eram: «Ce?». După ce am pierdut la Cincinnati, mi-a spus: «E ok, mama, trebuie să doar să faci ceea ce simți» și pur și simplu voiam doar să plâng. A fost ceva în genul: «Fă ce simți, fă ce îți spune inima». A fost cel mai dulce lucru.

Eram îngrijorată că voi fi distrasă, pentru că aș fi fost ceva de genul: «Stai, bea? Face asta?». A venit odată la un meci și eram: «Doamne, a folosit cremă de protecție solară?». E o nebunie.

Aș fi stresată și aș gândi: «Stai puțin, Doamne Dumnezeule, trebuie să servesc» Nu are niciun sens. Dar da, nu am luat-o la meciuri până în această vară.”, a spus Serena Williams, conform celor de la sportskeeda.com.