Mărturisirile soției de fotbalist care a fost „înșelată” cu jumătate din Europa: „Nu i-am purtat ranchiună”

Giosanu Catinca 16.09.2022, 19:10
Mărturisirile soției de fotbalist care a fost „înșelată” cu jumătate din Europa: „Nu i-am purtat ranchiună”

O femeie a povestit prin ce chinuri a fost nevoită să treacă, din cauza fostului ei soț, care ”a înșelat-o cu jumătate din femeile din Europa”. Actrița a oferit detalii impresionante din căsnicia cu fostul fotbalist argentinian Fernando Gago. Ea a crezut că își va găsi liniștea alături de fostul sportiv, însă ce a urmat după ce a semnat certificatul de căsătorie este de-a dreptul uimitor.

Drama prin care a trecut actrița Micaela Vazquez

Povestea frumoasei Micaela Vazquez pare desprinsă dintr-un scenariu de film, dar este cât se poate de reală. Ea a mărturisit că cel care i-a fost soț obișnuia să o înșele la orice pas.

Căsnicia ei cu Fernando Gago a durat numai trei ani și s-a terminat din cauza infidelităților fotbalistului. Se pare că sportivul a călcat strâmb de mai multe ori. De fapt, actrița a spus că ”a fost înșelată cu jumătate din Europa”.

E greu să fii iubită. Din fericire, pe vremea aceea nu exista Instagram, dar ce ar fi fost… Au fost infidelități, eram îndrăgostită nebunește de el. Ne-am despărțit pentru că m-a înșelat cu jumătate dintre femeile din Argentina și jumătate din Europa.

Nu i-am purtat niciodată ranchiună. Am încercat mereu să-i găsesc scuze, să înțeleg ce e în capul unui băiat de 20 de ani care, dintr-un cartier umil din Argentina, ajunge cunoscut în toată lumea.”, a relatat fosta soție a lui Fernando Gago, citată de Marca.

Soțul ei a „înșelat-o” cu jumătate din femeile din Europa

Acrtița a făcut toate aceste dezvăluiri în momentul în care a fost întrebată cum este să fii iubită. Ea nu a mai rezistat și a dat cărțile pe față. Femeia a trebuit să treacă prin chinuri îngrozitoare în perioada în care s-a iubit cu Fernando Gago. Fotbalistul o înșela frecvent, dar ea încerca să îi caute mereu scuze, tocmai pentru că nu avea puterea să pună punct căsniciei.

Părinții au avertizat-o încă de la început pe fosta soție a lui Fernando Gago că nu este bine să se mute cu fotbalistul în Spania. Ea nu le-a dat ascultate, iar după un timp a realizat că cei carora ale datorează viața au avut dreptate, însă nu mai putea da timpul înapoi.

Părinții mi-au spus să nu fac asta, dar am procedat cum am vrut. M-am dus să locuiesc la Madrid pentru el. Aveam 19 ani. Am fost fidelă până într-un moment de pauză a relației, când mi-am spus că trebuie să mă răzbun. A fost doar o răzbunare, am tras de un puști, nimic mai mult. Bine, poate a fost ceva mai mult.”, a adăugat Micaela Vazquez.