Radu Banciu dă de pământ cu Simona Halep și Toni Iuruc. „Sunt așa proști!”

Andrei Alexandra 08.09.2022, 09:53
Radu Banciu dă de pământ cu Simona Halep și Toni Iuruc. „Sunt așa proști!”

Radu Banciu a comentat în stilul caracteristic știrea momentului din spațiul public românesc, respectiv divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, la doar un an de la cununia civilă. Realizatorul TV a lăsat de înțeles că de la început nu a fost vorba despre iubire între cei doi, pentru că în acest caz nu s-ar fi pus problema de divorț după doar un an.

Radu Banciu crede că Toni Iuruc „își face publicitate” pe seama divorțului de Simona Halep

De asemenea, el a spus că Toni Iuruc doar își face publicitate în aceste zile cu acest subiect. Iar Simona Halep, în mod normal, nu are de ce să sufere din această cauză, pentru că ea ar avea oricând posibilitatea să cunoască pe cineva superior actualului său soț.

„S-a dus așadar marea căsnicie. Nici nu îmi vine să cred că sunt așa de proști. Cum să te duci, mă, să te împaci în Grecia? Ce sunt astea, bă? Înnebunesc, mă! Cum e posibil așa ceva? Doi miliardari, bă! Cine i-a pus, bă? Mănușă ne vine subiectul ăsta. Toate nepotrivirile, toate… Bine, noi nu avem acces la toate culisele. Nu avem voie să vorbim.

Eu nu cred că s-au despărțit că se iubeau prea tare. Aveți impresia că de la atâtea giugiuleală au zis ‘Simona, ne-au strepezit buzele de atâta amor. Hai să ne despărțim după un an’? Eu zic că nu e asta. Eu zic că e altceva totuși, până la urmă. Se mai întâmplă în cupluri, știu. Uite că la mine nu s-a întâmplat niciodată în cupluri, se întâmplă numai la voi. La ăștia care mă criticați pe mine. Mie nu mi s-a întâmplat niciodată în 25 de ani de mariaj. Zero fapte! Criticați-mă voi, dar la căsniciile voastre… Nu știu, n-aș băga mâna în buzunar că…

Până la urmă am văzut că domnul Ciuruc (Iuruc) contestă la televizor, așa și dă bine, să îți faci puțină publicitate câteva zile. Până la urmă s-au despărțit cumva… Simona Halep are toată lumea în față. L-a găsit pe unul lângă pridvorul ei… Nu mi se pare normal. E adevărat că domnul Ciuruc nu părea unul dintr-ăsta care să-i citeze din Rilke, puțin probabil. Cred că până la urmă tot la shaworma s-au dus”, a spus Radu Banciu în emisiunea sa de la Prima Sport.

VEZI VIDEO AICI

CITEȘTE ȘI Mesaj dur transmis de Simona Halep! „Totul este el acum!”. Campioana noastră s-a certat cu toată lumea pentru bărbatul care i-a „furat” încrederea