Mașina specială a lui Lionel Messi costă 1.5 milioane de euro. Ce bijuterie se ascunde în garajul argentinianului

Giosanu Catinca / 21.07.2021, 11:01

Lionel Messi are mașini de câteva milioane de euro în garaj, înss merge de obicei cu mașinile primite de la sponsorii clubului. Chiar dacă deține mai multe autoturisme de lux, Mașina specială a lui Lionel Messi costă un milion și jumătate de euro. Ce bijuterie se ascunde în garajul argentinianului?

Mașina specială a lui Lionel Messi costă 1.5 milioane de euro

Lionel Messi face, cu siguranță, parte din topul celor mai bogați sportivi ai tuturor timpurilor. Garajul său se mărește constant, iar valoarea mașinilor sale depășește multe milioane de euro.

Fotbalistul argentinian nu se zgârcește când vine vorba de mașini. Internaționalul a dat pe 5 dintre modelele sale, cam cât o costă pe Barcelona un transfer al unui jucător de top. În garajul său există un model de colecție care a fost achiziționat pentru o sumă impresionantă. Dacă până acum se mândrea cu un 1957 Ferrari 335 S Spider Scaglietti care a fost cumpărat la o licitație cu 32 de milioane de euro, mai nou piesa de rezistență este un Pagani Zonda Tricolore. Acest model a fost produs în ediție extrem de limitată (n. r. 3 exemplare) și a costat nu mai puțin de 1.5 milioane de euro.

Ce bijuterie se ascunde în garajul argentinianului

Chiar dacă Leo Messi nu se afișează cu mașinile sale de lux, argentinianul are cu ce se lăuda. În garajul său de la proprietatea din Barcelona, unde acesta locuiește stau 5 modele de mașini a căror valoare ajunge la 35.000.000 de euro. Pe lângă modelul de colecție, fotbalistul Barcelonei mai are alte câteva modele râvnite chiar și de cei mai bogați oameni din lume. Lionel Messi nu este fascinat doar de mașini. La un moment dat, starul catalanilor a achiziționat un avion pe care l-a personalizat și pentru care a plătit 14 milioane de euro.

În garajul lui Lionel Messi, pe lângă modelul Pagani Zonda Tricolore, fotbalistul mai are un bolid de lux pe care o folosește pentru a merge la antrenamente. Este vorba despre un Maserati GranTurismo MC Stradale. Acest model costă 150.000 de euro și atinge viteza maximă de 300 de km/h. Acestea sunt doar câteva. Am mai fi un Bentley, un Lexux, o Toyota Prius, un MINI Cooper S Cabrio, un Audi R8 V10, un Audi RS6 Avant, etc

Range Rover Vogue, mașina cu care fotbalistul merge la cumpărături alături de soție, l-a costat pe argentinian 100.000 de euro. Cea mai ieftină mașină a fotbalistului este Toyota Prius. Pe aceasta din umă a primit-o cadou.

Dacă la volan Messi are cu ce se lăuda, nici pe plan profesional nu stă rău. Argentinianul a câștigat șase Baloane de Aur. Este unul dintre cei mai de succes sportivi aflați în activitate. Averea lui a fost estimată la peste 400 milioane de euro.