Dorințele de milioane ale lui Lionel Messi la Barcelona sunt ordine pentru Joan Laporta. Alte două transferuri pe lista catalanilor

Bordei Radu / 15.06.2021, 18:28
Dorințele de milioane ale lui Lionel Messi la Barcelona sunt ordine pentru Joan Laporta. Alte două transferuri pe lista catalanilor

Dorințele de milioane ale lui Lionel Messi la Barcelona sunt ordine pentru Joan Laporta. Președintele catalanilor face tot posibilul să îl convingă pe starul argentinian să continue la Barcelona. Pentru asta, dar nu doar din acest motiv, face toate eforturile să întărească lotul echipei lui Koeman.

Chiar dacă problemele financiare au afectat bugetul clubului, noul șef al catalanilor tot a reușit câteva mutări interesante. Unul din prietenii buni ai lui Messi, Kun Aguero, a fost adus gratis la echipă. Cu el a venit și Erik Garcia, unul din cei mai promițători fundași centrali din Europa. Acesta a venit tot fără ca Barcelona să plătească ceva, iar transferurile nu par să se oprească aici.

Dorințele de milioane ale lui Lionel Messi la Barcelona sunt ordine pentru Joan Laporta. Alte două transferuri pe lista catalanilor

Pentru a-l îmbuna și pe antrenorul său, Joan Laporta se pregătește să îi aducă doi dintre fotbaliștii doriți. Unul dintre ei este ca și făcut, cel puțin așa informează presa iberică. Este vorba de Memphis Depay, starul Lyon-ului și al naționalei Olandei. Atacantul „Portocalei Mecanice” este un fotbalist urmărit de mult timp de către catalani. Mai ales Ronald Koeman este fanul jucătorului cu care a lucrat pe vremea când antrena naționala.

Memphis Depay

Viteza și tehnica sa pot aduce un plus în ofensiva Barcelonei și să ofere mai multe opțiuni pentru Kun Aguero sau Leo Messi. Lovitura verii ar fi, însă, aducerea lui Matthijs De Ligt, fundașul celor de la Juventus. Acesta a mai fost dorit în La Liga și înainte de a alege formația din Torino. Barcelona vrea să reconstruiască linia defensivă, iar De Ligt ar fi liderul apărării. Este, totuși, greu de crezut că roș-albaștrii vor găsi resursele financiare să realizeze un asemenea transfer.

Laporta construiește o nouă echipă mare la Barcelona

Președintele Barcelonei nu dorește ca echipa să mai rateze titlul sau Liga Campionilor în sezonul viitor. Mai ales că acest lucru l-ar convinge și pe Messi să mai continue la echipă. De aceea, pe lângă fotbaliștii aduși, oficialul caută să și prelungească contractele unor fotbaliști cu potențial mare. Cel mai important este Ilaix Moriba, noul mijlocaș senzație de pe Camp Nou. Puștiul minune este văzut ca un pilon vital în angrenajul echipei. Probabil va ocupa locul lui Sergio Busquets, ceea ce îi va permite lui De Jong să joace mai avansat.

Ousmane Dembele nu părea să mai aibă șanse să își salveze cariera la Barcelona, dar evoluțiile din acest sezon i-au convins pe roș-albaștrii. Catalanii cred că francezul încă poate deveni înlocuitorul ideal pentru Neymar, așa cum fusese considerat în momentul transferului.