Mauro Icardi este disperat să se împace cu frumoasa Wanda Nara. Atacantul argentinian al lui PSG amenință că nu se va mai prezenta la antrenamente

Gabriel-Alexandru Ioniță / 22.10.2021, 12:05

Mauro Icardi a pierdut încrederea soției sale Wanda Nara după ce a primit un mesaj pe Instagram de la un model argentinian. În acel moment, Wanda, care îi este de asemenea și impresar atacantului lui PSG, s-ar fi distanțat de acesta și zvonurile în acest moment sunt că ar urma să divorțeze.

Mauro Icardi refuză să accepte despărțirea de Wanda Nara

În ultimele zile, fotbalistul de 28 de ani a făcut eforturi susținute pentru a împiedica acest deznodământ. El și-a „curățat” contul de Instagram, dându-le „unfollow” tuturor celor pe care îi urmărea până în acel moment. Inclusiv coechipierilor de la Paris Saint-Germain.

Mai mult, în ultimele zile a postat doar fotografii în ipostaze tandre cu soția sa. Însă nu este tot. Icardi este dispus și la gesturi extreme pentru a-și păstra frumoasa soție.

În această săptămână el a cerut să fie învoit de un antrenament al echipei pariziene pentru a-și rezolva aceste probleme personale. Atacantul a mers chiar la următorul nivel și i-a spus Wandei Nara că ar putea să renunțe chiar definitiv la fotbal.

Gestul extrem la care este dispus să apeleze argentinianul

Potrivit Mundo Deportivo, pentru a se antrena în continuare cu Paris Saint-Germain, Mauro Icardi i-ar fi impus soției sale niște condiții. Acestea au fost dezvăluite de o prietenă apropiată a Wandei în cadrul unei emisiuni televizate.

A fost la antrenament. Însă a pus condiții pentru a continua să facă asta. În primul rând, vrea ca atât el, cât și Wanda Nara, să-și închidă conturile de Instagram. Înainte de asta, soția lui trebuie să posteze o poză cu ei sau cu familia. Și să-i promită că se va comporta frumos și îi va fi etern fidelă”, a spus Yanina Lattore în cadrul emisiunii respective.

Amenințările lui Mauro Icardi vin în contextul în care Wanda Nara îi este și impresar. Astfel, în cazul în care atacantul nu s-ar mai prezenta la antrenamentele lui PSG, contractul său ar putea fi reziliat.

Iar Wanda Nara ar putea suporta anumite consecințe din punct de vedere financiar. Mai mult, clubul din capitala Franței ar putea chiar să îi dea în judecată pe cei doi pentru nerespectarea contractului.

Nu este pentru prima dată când relația celor doi afectează activitatea echipei la care evoluează argentinianul. Mauro Icardi a plecat cu scandal de la Inter Milano tocmai din cauza soției sale.

Aceasta a insistat ca el să nu își prelungească înțelegerea și să plece liber de contract. Fapt ce a provocat furia fanilor nerrazzuri, iar Icardi chiar a rămas fără banderola de căpitan la acel moment.

Răzbunarea Wandei după infidelitatea lui Mauro Icardi! Decizie extremă a soției înșelate de starul argentinian