Mbappe a trăit șocul vieții pe Național Arena. Ce mesaje a primit în vestiar, după momentul care o să îl urmărească toată viața

Dragos Stefanescu 05.10.2021, 12:09
Mbappe a trăit șocul vieții pe Național Arena. Ce mesaje a primit în vestiar, după momentul care o să îl urmărească toată viața

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din lume. De curând, francezul a făcut câteva dezvăluiri despre momentele mai puțin plăcute din cariera sa. Mbappe a povestit și cum a trăit șocul vieții pe Național Arena.

Kylian Mbappe, ”omul problemă” din naționala Franței

Zvonul care anunța plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG a fost confirmat chiar de starul francez. În cadrul unui amplu interviu, internaționalul francez a declarat că va pleca de la Paris la finalul acestui sezon. Francezul a povestit și un episod mai puțin plăcut din cariera sa.

Mbappe a vorbit despre perioada ce a urmat ratării penalty-ului de pe Arena Națională din meciul Franța – Elveția, din optimile de finală ale Euro 2020. În urma ratării sale, Franța a fost eliminată de la turneul final european.

Nu am luat niciodată niciun euro pentru a juca pentru naționala Franței și voi continua să joc pentru țara mea pe gratis. Mai presus de toate, niciodată nu mi-am dorit să fiu o problemă. Dar, din momentul în care am simțit că încep să devin o problemă și că lumea consideră că eu sunt problema…

Am primit un mesaj, cum că naționala a pierdut din cauza ego-ului meu și că fără mine Franța ar fi putut câștiga. Cel mai important lucru pentru mine e echipa națională, iar dacă naționala Franței este mai fericită fără mine, voi pleca!

M-am întâlnit cu președintele Noel Le Graet și am vorbit despre asta. M-am dus la el să mă plâng, pentru că am fost insultat și numit ‘maimuță’ pentru că am ratat acel penalty. Da, eu am ratat acel penalty, dar sunt lucruri diferite”, a declarat Kylian Mbappe, pentru L’Equipe.

Mbappe a trăit șocul vieții pe Național Arena

Kylian Mbappe a dezvăluit că a fost șocat de acel moment și ulterior nu a simțit susținerea totală a colegilor săi.

Aș fi putut să primesc mai multă susținere acolo, pe teren. Dar nu aș fi cerut eu niciodată asta. Bineînțeles că ar fi fost drăguț, dar eu nu aș fi mers niciodată să cer susținere după ceva pentru care eu eram responsabil. Nu poți privi lucrurile într-o manieră cinică în momentele alea, toată lumea e dezamăgită pentru eliminare. În vestiar, mai apoi, jucătorii au venit la mine.

Ceea ce m-a șocat, din nou, este că am fost numit „maimuță’ după acel penalty. Pentru asta am avut nevoie de susținere, nu pentru că Sommer mi-a parat penalty-ul. A trecut acum, am lăsat totul în urmă. Iubesc enorm naționala Franței.”, a mai afirmat Mbappe.

Urmăriți Playsport.ro și pe