Plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG anunțată chiar de starul francez. Nu mai există cale de întoarcere

Dragos Stefanescu 04.10.2021, 15:59
Plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG anunțată chiar de starul francez. Nu mai există cale de întoarcere

Paris Saint Germain a reușit în această vară câteva transferuri spectaculoase. Venirea lui Leo Messi pe ”Parc des Princes” a fost lovitura de grație dată de vicecampioana Franței. După ce plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG a fost anunțată chiar de starul francez, galaxia de la Paris pare să se destrame.

Plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG anunțată chiar de starul francez

PSG a avut în această vară o campanie impresionantă de transferuri. Conducerea parizienilor a creat o adevărată galaxie de vedete în capitala Franței. Însă, primele umbre în constelația de la Paris au apărut odată cu zvonurile plecării lui Kylian Mbappe. Atacantul francez mai are contract cu PSG până în vara anului viitor. Mbappe a refuzat ofertele de prelungire ale contractului oferite până acum de conducerea parizienilor.

Până acum, Mbappe a fost discret în privința viitorului său la PSG. În cadrul unui interviu acordat recent celor de la RMC Sport, internaționalul francez a făcut marele anunț. Fotbalistul a dezvăluit că va pleca de la Paris vara viitoare.

Am cerut să plec de la PSG, pentru că, din momentul în care nu mi-am mai dorit prelungirea, am vrut ca clubul să obțină o sumă în schimbul meu, astfel încât să poată aduce un înlocuitor de calitate. Acest club mi-a dăruit multe, am fost mereu fericit în cei 4 ani petrecuți aici și încă sunt.

Le-am transmis celor din club din timp faptul că nu mai rămân, pentru ca ei să aibă timp să reacționeze. Am vrut ca totă lumea să aibă de câștigat din această afacere, să ne strângem mâinile, dar, le-am spus, de asemenea, că dacă își doresc ca eu să rămân, atunci o voi face.

Le-am spus că vreau să plec şi am făcut acest lucru încă de la sfârşitul lunii iulie. Personal, m-a deranjat faptul că s-a spus că am făcut acest lucru în ultima săptămână a lunii august. I-am anunţat destul de devreme pentru că am vrut ca toată lumea să iasă în câştig, să se facă o afacere bună şi să fim mulţumiţi cu toţii”, a declarat Kylian Mbappe.

Karim Benzema confirmă venirea lui Mbappe la Real Madrid

Karim Benzema, atacantul celor de la Real Madrid, a declarat că venirea lui Kylian Mbappe este sigură, doar că nu știe când se va produce.

A spus asta chiar el (Mbappe – n.r). A spus că-şi doreşte altceva, că vrea mai mult. Într-o zi, Kylian va juca la Real Madrid. Nu ştiu când, dar ştiu că se va întâmpla. Este doar o chestiune de timp. Real Madrid este cel mai bun club din lume. Chiar dacă echipa e în reconstrucţie, ea joacă un fotbal nou, are o nouă generaţie. Trebuie investit în tineri pentru ca ei să devină peste un timp jucători de elită. Eu sunt alături de ei ca să-i ajut, vorbesc mult cu ei, vreau să contribui la dezvoltarea lor”, a declarat Karim Benzema.

Urmăriți Playsport.ro și pe