Mbappe, dezvăluire emoționantă de la prima întâlnire cu ”Zeul” Zidane: ”L-am întrebat dacă trebuie să mă descalț în mașina lui”

Moldoveanu Camelia / 04.12.2021, 08:08
Mbappe, dezvăluire emoționantă de la prima întâlnire cu ”Zeul” Zidane: ”L-am întrebat dacă trebuie să mă descalț în mașina lui”

Kylian Mbappe, starul celor de la PSG, a povestit cum l-a cunoscut pe idolul lui, Zinedine Zidane. La acea vreme, șeptarul avea doar 14 ani. Mai mult, el le-a dezvăluit oficialilor pe Parc des Prices care ar putea fi „cheia” prelungirii contractului.

Mbappe, copleșit de prezența ”Zeul” Zidane

În urmă cu ceva timp, Mbappe a vorbit despre copilăria sa și despre visul de a deveni cel mai mare fotbalist. Îl urmărea cu disperare pe Cristiano Ronaldo pe vremea când portughezul evolua pentru Real Madrid. Însă, nu CR7 în fascina cel mai mult, ci antrenorul echipei, Zinedine Zidane.

Kylian a fost invitat de către Real Madrid să viziteze clubul. Avea doar 14 ani și s-a simțit copleșit de tot ce i se întâmplă, atât de copleșit încât a intenționat să se descalțe atunci când a urcat în mașina „Zeului”.

Aveam 14 ani când m-a invitat la Madrid. Pentru un copil de acea vârstă, era un vis, ceva fantastic. Zidane a fost – și încă este – un idol al tinerilor din toată țara. Când te primește în acest fel, la 14 ani, când ești nimeni, trăiești cele mai frumoase clipe din viață.

A fost ceva unic. Aveam emoții. Să ajung din Bondy (n.r.: o suburbie din Paris) la Zidane, care m-a invitat în mașina sa, nu eram sigur cum să mă exprim. L-am întrebat dacă trebuie să mă descalț în mașină”, a spus Mbappe, amuzat.

Șeptarul parizienilor visează să joace la Real Marid și să fie antrenat de către Zidane. Însă, „Zizou” ar putea ajunge chiar la PSG. Cu toate că Mbappe a refuzat în mai multe rânduri să semneze prelungirea contractului, venirea idolului său s-ar putea să-l convingă să rămână pentru încă o vreme.

Al-Khelaifi a vorbit despre negocierile purtate cu Mbappe

Lui Kylian Mbappe îi expiră contractul cu PSG în vara anului 2022, însă în această vară i-a cerut lui Al-Khelaifi să-i accepte transferul la Real Madrid. Președintele a exclus această posibilitate, sperând ca pe parcursul acestui sezon să-i prelungească înțelegerea cu PSG.

Cu toate că după venirea lui Lionel Messi pe Parc des Princes s-a vorbit mult despre relația dintre argentinian și șeptarul francez, Mbappe și-a schimbat complet atitudinea. Potrivit AS, Mbappe se concentrează 100% pe obținerea titlului cu PSG. Mai mult, el a legat o prietenie strânsă cu Achraf Hakimi. Mauricio Pochettino s-a implicat și el pentru a reuși să-l motiveze pe Mbappe să continue la actuala echipă.

Al-Khelaifi a pus Parisul pe foc, confirmând faptul că își dorește să-l convingă pe Mbappe să rămână la PSG:

Mbappe e un jucător fantastic. El știe ce vrea să facă, la fel știm și noi. Dacă negocierile pentru un nou contract au progresat? Sper că da”, a spus Al Khelaifi, conform Fabrizio Romano.