Mbappe e istorie la PSG. Ce super ofertă au pregătit șeicii pentru Harry Kane

Cristian Stan 11.07.2023, 15:58
Mbappe e istorie la PSG. Ce super ofertă au pregătit șeicii pentru Harry Kane

Kylian Mbappe este foarte aproape de a părăsi capitala Franței. Cel mai probabil, atacantul lui PSG va ajunge în această vară la Real Madrid. În acest caz, parizienii îl doresc ca înlocuitor pe Harry Kane.

PSG a avut timp de 2 sezoane, un triou de senzație, cel puțin pe hârtie: Mbappe-Messi-Neymar. Starurile echipei franceze au câștigat campionatul intern în fiecare sezon, însă nu au pus mâna pe trofeul suprem, Liga Campionilor. Ratarea acestui obiectiv major l-a îndepărtat pe Messi, plecat la Inter Miami, iar Mbappe este și el foarte decis în a semna cu Real Madrid.

PSG îl vrea pe Kane. Oferă și un jucător cotat la 32.000.000 euro la schimb

În acest cazul în care Mbappe va semna cu madrilenii, Neymar rămâne singurul jucător cu reputație de super-star în echipă, iar șeicii nu doresc asta. Au, în continuare, obiectiv titlul de campioană a Europei, prin urmare încearcă să dea lovitura cu transferul lui Harry Kane, potrivit publicației Sportskeeda.

Harry Kane marchează pe bandă rulantă în Premier League, 30 goluri în ultimul sezon, și este, cu siguranță, unul dintre cei mai buni atacanți ai Europei la ora actuală.

Prestațiile englezului în tricoul lui Tottenham i-au făcut pe cei de la PSG să ia în calcul un schimb între cele două cluburi. Pe lângă o sumă de bani, una consistentă, campioana Franței vrea să-i ofere lui Spurs și un mijlocaș: Fabian Ruiz.

Fabian Ruiz, spaniol la origine, a fost adus chiar în vara trecută în Hexagon, de la Napoli. 23 de milioane de euro a fost suma achitată de parizieni, însă jucătorul nu a confirmat în cele 37 partide. 3 goluri a marcat Ruiz în tricoul lui PSG.

PSG are de băgat mâna serios în buzunare dacă vrea să-l transfere pe vârful naționalei Angliei, asta și pentru că Tottenham nu lasă deloc la preț. Kane se află în ultimul an de contract cu echipa londoneză, însă patronul Daniel Levy cere sume exorbitante de bani pe acesta. Recent, clubul din Premier League a refuzat suma de 80 milioane de euro, din partea nemților de la Bayern Munchen.

Urmăriți Playsport.ro și pe