Un fost oficial de la PSG îl atacă pe Mbappe: „Niciunul n-a contat pe Mbappe. Se poate câștiga și fără el”

Cosmin Olteanu 10.07.2023, 15:55
Un fost oficial de la PSG îl atacă pe Mbappe: „Niciunul n-a contat pe Mbappe. Se poate câștiga și fără el”

Un fost oficial de la PSG îl atacă pe Mbappe.

Kylian Mbappe a intrat într-un conflict cu șefii PSG-ului, acesta nedorind să-și prelungească înțelegerea care va expira în 2024. Totodată, starul francez nu vrea să plece de la campioana Franței în această vară.

Un fost oficial de la PSG îl atacă pe Mbappe

Brazilianul Leonardo, fostul director sportiv de la PSG, a vorbit în termeni duri despre Kylian Mbappe, pe care nu îl consideră un jucător esențial pentru campioana Franței.

„Spre binele echipei, a venit momentul ca Mbappe să plece. Prea puţin contează cum! El este la Paris de şase ani, iar în această perioadă cinci cluburi diferite au câştigat Liga Campionilor. Şi niciunul nu a contat pe Mbappe. Asta înseamnă că este total posibil să câştigi această competiţie şi fără el.

Este un jucător grozav, nu un lider. Este un mare marcator, nu un creativ. Este greu să construieşti o echipă în jurul lui”, a declarat Leonardo, în presa din străinătate.

Nasser Al-Khelaifi, replică pentru Kylian Mbappe

Nasser Al-Khelaifi, președintele PSG-ului, a avut o replică „acidă” pentru Mbappe, după un interviu acordat în presa din Franța.

„Dacă crede asta despre noi, de ce nu pleacă? E o lipsă de respect îndreptată total către PSG, staff-ului tehnic, dar și colegilor”, a spus Nasser Al-Khelaifi, citat de publicația Tuttomercatoweb.

Ce a spus Kylian Mbappe

„Motive pentru a crede că e ultimul meu sezon în Ligue 1? E foarte simplu, sunt competitor, când joc o fac pentru a câștiga. Nu contează cu cine joc, nu contează tricoul pe care îl îmbrac, nu contează unde, nu contează anul, nu mă mulțumesc niciodată cu câștigul. Plec în vacanță, îmi dau un reset, recuperez energie și revin cu foamea pe care toți o cunosc.

Nu sunt niciodată mulțumit, așa că nu mă impresionează niciodată ce fac. E o primă cheie pentru a mă înțelege pe mine pentru că tot ceea ce fac îmi spun mie că pot să o fac din nou și mai bine. Am această foame de câștig. Nu vreau să fiu la o echipă doar ca să particip. De aceea uneori oamenii cred că sunt arogant. Nu mi-e teamă de eșec, e parte din cariera unui fotbalist. Însă am convingerea că m-am născut pentru a câștiga și vreau să arăt asta tuturor.

Nu știu ce îi lipsește lui PSG pentru a câștiga Champions, nu e o întrebare pentru mine. Trebuie să vorbiți cu cei care fac echipa, care organizează lotul, care construiesc acest club. Eu doar încerc să îmi fac treaba cât mai bine posibil. Am fost cel mai bun jucător, cel mai bun marcator și golgheter al cincilea an consecutiv în Ligue 1”, a spus Mbappe, pentru L’Equipe.

Urmăriți Playsport.ro și pe