Mbappe le dă palpitații celor de la Real Madrid. Francezul nu vrea să aleagă o destinație previzibilă: „Se pot întâmpla lucruri care îți schimbă planurile”

Moldoveanu Camelia / 16.12.2021, 21:30
Mbappe le dă palpitații celor de la Real Madrid. Francezul nu vrea să aleagă o destinație previzibilă: „Se pot întâmpla lucruri care îți schimbă planurile”

S-a vorbit mult, se vorbește și o să se tot vorbească despre transferul lui Kylian Mbappe. Numit „copilul de aur al fotbalului francez”, atacantul de doar 22 de ani este unul dintre cei mai doriți fotbaliști, în acest moment. Contractul lui cu PSG expiră în vara anului 2022 și până acum nu a semnat o prelungire, motiv pentru care s-au făcut nenumărate speculații cu privire la viitoarea sa destinație.

Este binecunoscut faptul că Mbappe visează de mic să joace la Real Madrid, echipă care i-a făcut în această vară mai multe oferte, însă, PSG a considerat că sumele puse pe masă sunt nedemne de calitatea șeptarului parizian.

Un detaliu care a atras atenția multor iubitori ai „sportului rege” este felul în care Mbappe și Messi au început să se înțeleagă pe teren. Mai mult, cu toate că francezul l-a divinizat din copilărie pe Cristiano Ronaldo, după ce argentinianul a câștigat cel de-al șaptelea Balon de Aur, Kylian a subliniat faptul că al său coleg de pe Parc des Princes este cel mai bun fotbalist din lume.

Kylian Mbappe dă semne că nu o să semneze cu Real Madrid

Inițial, s-a vorbit despre o problemă pe care Mbappe o are cu Messi, însă se pare că argentinianul a reușit să-i cucerească inima atacantului francez. De când lucrurile au început să se stabilizeze la PSG, șeptarul de pe Parc des Princes nu a mai dat de înțeles că vrea să plece neapărat în perioada de marcato din vara anului 2022. Chiar și Messi a declarat că s-ar bucura să joace în continuare cu Kylian.

Mbappe a jucat pentru Monaco, iar mai apoi, ca într-un curs logic al poveștii carierei sale, a ajuns la Paris Saint Germain. Însă, întrebat dacă parcursul său profesional o să aibă în continuare o traiectorie foarte bine stabilită, logică, atacantul de 22 de ani a oferit un răspuns care îi pune pe jar pe cei de la Real Madrid.

Trecerea de la tânără promisiune la profesionist, de la Monaco la PSG a fost logic. Dar, acum că vorbim despre o cursă, poate fi loc pentru ceva neprevăzut. A te răsfăța, a crea surpriză, face parte din frumusețea sportului. Se pot întâmpla lucruri care să-ți schimbe planurile. Este imposibil să prezice ce voi face în următorii 20 de ani”, a declarat Mbappe.

Atacantul a ținut să asigure pe toată lumea că decizia îi aparține în totalitate și că nici măcar părinții lui nu o să se amestece.

Nu se opun niciodată deciziilor mele și niciodată nu mi-au impus nimic, nici măcar când eram copil. Mi-au explicat mereu că sunt mai bine, astfel, în cazul unei greșeli sau a unei decizii proaste, nu i-aș învinovăți”, a mai declarat Kylian, potrivit mundodeportivo.com.

A primit o propunere indecentă din partea lui Spider-Man

Tom Holland, actorul care îl interpretează pe Spider-Man în ultima peliculă, a fost prezent pe 29 noiembrie la Gala Balonului de Aur. Șeptarul celor de la PSG l-a felicitat pe Messi, lângă care a și stat pe tot parcursul evenimentului, apoi a mers să se salute cu oamenii prezenți.

Kylian Mbappe și-a dorit o poză cu Tom Holland, pe semne că este mare fan. După ce cei doi au făcut cunoștință, Spider-Man s-a gândit să-i facă o propunere indecentă atacantului.

Ne-am intersectat și i-am spus: Mă bucur foarte mult să te cunosc. A fost foarte drăguț și i-am spus, omule, chiar trebuie să vii la Tottenham. Mbappé a început să râdă și a spus nu, că îi este imposibil să semneze pentru Tottenham ”, mărturisește Holland într-un scurt videoclip publicat pe rețelele de socializare.

Holland este mare fan al echipei Tottenham și s-a gândit că ar fi un moment bun să-i facă lui Mbappe o propunere, asta pentru că starul francez încă nu s-a decis dacă rămâne la PSG sau semnează cu altă echipă. Însă, „copilul de aur al fotbalului francez” exclude posibilitatea de a juca în Premier League.