Mbappe rămâne o enigmă pentru francezi. „Ascunde ceva, parcă e politician”

Giosanu Catinca / 12.01.2022, 16:41
Mbappe rămâne o enigmă pentru francezi. „Ascunde ceva, parcă e politician”

Kylian Mbappe a intrat, de la 1 ianuarie, în ultimele 6 luni de contract cu PSG. Interna’ionalul de 23 de ani poate negocia cu orice altă echipă pentru sezonul viitor, dar foștii mari fotbaliști îl bănuiesc pe Mbappe că ascunde ceva.

Kylian Mbappe îi ține în suspans pe cei de la PSG

Contractul lui Kylian Mbappe, unul dintre cei mai doriți fotbalișiti ai lumii, la Paris Saint Germain va expira în vară.

Fotbalistul a recunoscut că a vrut să plece la Real Madrid, dar ulterior s-a răzgândit. Kylian Mbappe a spus în nenumărate rânduri că nu este momentul pentru a vorbi despre viitorul său și că vrea să se concentreze doar la ce are de făcut la PSG.

În orice caz, fotbalistul va putea negocia cu orice echipă își dorește. Acest lucru îi cam sperie pe parizieni, care fac tot posibilul să îl convingă pe atacantul francez să rămână.

Ce l-a surprins pe Patrice Evra la Mbappe

Un fotbalist trecut pe la Manchester United sau PSG a declarat că nu este surprins de discursul pe care l-a ținut Kylian Mbappe. Mai mult, el a asemănat vorbele lui Mbappe cu cele ale unui politician.

Totodată, fostul internațional francez a subliniat că a simțit că Mbappe ”ascunde ceva”.

Mi-ar plăcea să-l văd pe Kylian Mbappe greșind. Cred că e prea formal. Îl iubesc, dar ascunde ceva. Când îl aud vorbind, am impresia că ascult un politician.

În teren, sper că se gândește la jocul de echipă, pentru că nu există staruri, starul este echipa.”, a spus Patrice Evra, potrivit celor de la Sport.es.

Kylian Mbappe și-a dorit să plece la Real Madrid în vară

Kylian Mbappe și-a dorit, la un moment dat, să joace la Real Madrid. Cu toate acestea, el nu este dispus să semneze un precontract cu spaniolii în perioada următoare.

În vară ambiţiile mele erau clare, doream să plec şi clubul să aibă timp să aducă pe cineva în locul meu. În momentul de faţă viitorul meu nu mai este pentru mine o prioritate. Am crezut că aventura mea la PSG s-a încheiat. Am vrut altceva.

Am dat totul la PSG şi cred că am făcut-o bine. Plecarea era următorul pas logic. Sunt ataşat de PSG şi, dacă era să plec, o făceam doar pentru Real Madrid.”, spunea Kylian Mbappe, în vara anului trecut.

Kylian Mbappe este jucătorul cu cea mai mare cotă din fotbalul mondial. Starul francez al lui Paris Saint Germain este evaluat la 160.000.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.