Suma fabuloasă pe care Real Madrid i-o oferă lui Kylian Mbappe. E cea mai mare primă de instalare din istorie

Gabriel-Alexandru Ioniță / 01.01.2022, 18:44
Suma fabuloasă pe care Real Madrid i-o oferă lui Kylian Mbappe. E cea mai mare primă de instalare din istorie

Kylian Mbappe a intrat oficial în ultimele 6 luni de contract cu Paris Saint-Germain. Astfel, starul francez în vârstă de 23 poate semna un precontract cu orice echipă, urmând să se alăture clubului respectiv la finalul sezonului.

Real Madrid îi pregătește lui Mbappe o primă record pentru a se transfera pe Santiago Bernabeu

Deși a anunțat recent că ar dori să rămână până la urmă la PSG, Kylian Mbappe ar putea fi făcut să se răzgândească de oferta pregătită de cei de la Real Madrid. Potrivit celor de la fichajes.net, madrilenii îi pregătesc francezului o „primă de instalare” cuprinsă între 80 și 90 de milioane de euro pentru a semna cu clubul din capitala Spaniei din postura de jucător liber de contract.

Sursa citată anunță și că această sumă ar reprezenta un record absolut în fotbalul mondial din acest punct de vedere. Astfel, sunt șanse mari ca Mbappe să accepte oferta și să semneze un precontract cu Real Madrid. În cazul în care cei de la PSG nu se vor mișca repede cu o contra ofertă.

Totuși, acest lucru nu se va putea întâmpla până în martie. Cele două echipe se vor întâlni în optimile de finală ale UEFA Champions League și au căzut la un acord ca Real Madrid să nu negocieze cu Mbappe până după această dublă înfruntare.

Kylian Mbappe a este dorit insistent de Real Madrid încă din vara anului trecut. Atunci, au fost zvonuri conform cărora Florentino Perez făcuse în ultimele ore ale perioadei de mercato o ofertă de 200 de milioane de euro pentru starul francez.

Cei de la Paris Saint-Germain au refuzat însă categoric. Șeicii din capitala Franței speră în continuare că îl pot convinge pe Mbapppe să continue pe Parc des Princes și după acest sezon.

Starul lui PSG este sfătuit să continue în capitala Franței

În schimb, fotbalistul a spus în mai multe rânduri că Real Madrid e clubul pe care îl susține încă din copilărie. Și și-ar dori foarte mult ca într-o zi să ajungă pe Santiago Bernabeu. Pe de altă parte, Mbappe este sfătuit de Ronaldinho, una dintre cele mari legende ale celor de la PSG, să continue la Paris.

Astăzi, toți jucătorii din lume vor să joace pentru PSG. Cei mai buni sunt deja aici. Deci este cel mai bun club din lume. Eu îmi imaginez că Mbappe va fi aici pentru mult timp.

Liga Campionilor este ceva ce îi lipsește și ar fi minunat dacă ar câștiga-o cu PSG. Mbappe are un stil brazilian de joc, viteză mare și driblinguri. Driblează foarte similar cu fotbaliștii brazilieni”, a spus Ronaldinho pentru site-ul oficial al lui PSG.

Mai mult, Mbappe chiar a lansat recent o adevărată declarație de dragoste pentru clubul la care evoluează în prezent. El a mulțumit echipei pariziene pentru șansa pe care i-a oferit-o de a se dezvolta. De asemenea, el a lăsat să se înțeleagă că ar dori totuși să continue. Rămâne acum de văzut dacă viitoarea ofertă a celor de la Real Madrid îl va face să se răzgândească.

Îi mulțumesc lui PSG pentru că a crezut în mine în acești ani, echipei naționale și familiei mele, care a fost mereu alături de mine. Vreau să scriu istorie în fotbal. Este o motivație enormă să continui să câștig și să fiu din nou aici la anul care vine.

Sunt un tip foarte norocos care joacă la o echipă uriașă și la o națională fantastică. Obiectivul meu este să continui și să am rezultate”, a spus Mbappe la gala „Globe Soccer Awards”.

Kylian Mbappe, încrezător după ce a fost desemnat „cel mai bun fotbalist al anului”. „Vreau să câștig Champions League și Cupa Mondială în 2022”