Meci superb între Rapid și Vâlcea la handbal. Campioanele s-au impus la 3 goluri, 36-33

Ioan Valentin Oprea Bucur Dan 30.03.2023, 22:29
Meci superb între Rapid și Vâlcea la handbal. Campioanele s-au impus la 3 goluri, 36-33

Rapidistele continuă forma bună şi în campionat. La doar câteva zile distanţă de la calificarea în sferturile de finală ale Champions League, gruparea din Giuleşti s-a impus în deplasarea de pe terenul incomodei SCM Râmnicu Vâlcea, scor 36-33.

Alb-vişiniile au început cu capul în nori partida de la Vâlcea şi au fost rapid pedepsite de jucătoarele gazde. Vâlcea s-a distanţat pe tabela de marcaj la trei goluri, dar, uşor – uşor, Rapidul a reuşit să reechilibreze jocul.

Încă de la mijlocul primei reprize, oaspetele din Bucureşti au izbutit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj. Cu toate acestea, trupa feroviară nu a preluat conducerea, iar la cabine s-a intrat cu un scor egal, 17-17.

Rapidul a dominat partea secundă

Formaţia antrenată de Rasmussen a arătat o cu totul altă faţă în partea secundă. Giuleştencele au dominat autoritar şi s-au impus, în cele din urmă, la trei goluri diferenţă, scor 36-33.

Finalul de meci a produs panică la Vâlcea. Jucătoarea gazdelor, Jovana Kovacevic, s-a prăbuşit pe teren, în urma unui contact cu o adversară. Iniţial, handbalista în vârstă de 25 de ani s-a ridicat rapid de pe parchet, dar 30 de secunde mai târziu a căzut inertă pe teren. După intervenţia staff-ului medical, Kovacevic a ieşit de pe teren pe propriile picioare, fiind sprijinită de coechipiere.

Sârboaica a văzut restul meciului de pe banca de rezerve, nemaifiind aruncată în luptă.

Urmăriți Playsport.ro și pe