Meciul cu Germania a scos „tricolorii” la vânzare. Încă un puști din națională e dorit în Bundesliga

Robert Zanfir / 11.10.2021, 22:47
Meciul cu Germania a scos „tricolorii” la vânzare. Încă un puști din națională e dorit în Bundesliga

Valentin Mihăilă ar putea lăsa Serie B pentru Bundesliga. Jucătorul italienilor de la Parma este dorit de Herta Berlin și Eintrackt Frankfurt. Și Claudio Ranieri ar fi pus ochii pe fostul jucător al Universității Craiova.

Valentin Mihăilă este unul dintre cei mai în vogă fotbaliști români, deși abia a revenit în urma unei accidentări care l-a ținut luni bune pe tușă. Mihăilă a fost titular pentru națională în meciul pierdut cu Germania, 1-2, și a jucat timp de 60 de minute. Suficient cât să atragă atenția mai multor echipe.

Meciul cu Germania a scos „tricolorii” la vânzare. Încă un puști din națională e dorit în Bundesliga

Herta Berlin și Eintrackt Frankfurt ar fi pus ochii pe Valentin Mihăilă, anunță cei de la Seriebnews.com. Italienii notează că germanii au fost impresionați de jocul românului în meciul de la Hamburg și că au primit referințe foarte bune dinspre „perla” Parmei.

Mihăilă este, alături de Dennis Man, unul dintre oamenii pe care se sprijină noul proiect al lui Kayle Krause, patronul parmegianilor.

Pe lângă cele două formații din Germania, și Watford și-a arătat interesul față de el. Claudio Ranieri, antrenorul sub care au evoluat cel mai bine Adi Mutu și Adrian Ilie, îl place pe fotbalistul pentru care Parma cere 20 de milioane de euro.

Valentin Mihăilă este monitorizat și de Inter Milano

Orice e posibil în fotbal, dar atunci când regulamentul permite acest lucru. Acum, perioada de transferuri abia s-a încheiat. Nu știm ce se va întâmpla mâine, darămite în iarnă… În plus, niciun club serios nu lasă să se afle ce jucători vrea să cumpere în iarnă.

Noi nu suntem genul care să vorbim doar ca să ne aflăm în treaba, suntem oameni serioși. I-am mai văzut pe unii care ziceau că vin scouterii să vadă pe nu știu cine ca să îl transfere și perioada era închisă de câteva zile… Mihăilă trebuie să fie sănătos și să se concentreze pe ce are de făcut la Parma și ce va fi apoi vom vedea
Victor Becali

Primul colos din Europa care s-a înscris pe listă pentru Ianis Hagi

Tot din Bundesliga ar veni și o ofertă senzațională pentru Ianis Hagi. Golul senzațional marcat cu Germania i-ar putea deschide românului calea către Borussia Dortmund. Gigantul din Bundesliga îl monitorizează pe atacantul lui Rangers, care mai este dorit și de Jose Mourinho, la Roma.

Fotbalistul celor de la Rangers este cotat la 6,5 milioane de euro.