De la Parma, Valentin Mihăilă se poate transfera în Premier League! E pe lista unui antrenor adorat de fotbaliștii români

Gabriel-Alexandru Ioniță / 09.10.2021, 17:10
De la Parma, Valentin Mihăilă se poate transfera în Premier League! E pe lista unui antrenor adorat de fotbaliștii români

Valentin Mihăilă a avut un început foarte bun de sezon pentru Parma în Serie B. Din acest motiv, fostul fotbalist al Universității Craiova a fost inclus de Mirel Rădoi în lotul pentru meciurile cu Germania și Armenia din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Mai mult, fotbalistul de 21 de ani chiar a fost titular în meciul pe care România l-a pierdut la Hamburg în fața Germaniei scorul de 2-1. El a fost înlocuit de Mirel Rădoi în minutul 60 cu Andrei Ivan.

Valentin Mihăilă este dorit în Premier League

Valentin Mihăilă a mai primit o veste bună, chiar după meciul cu naționala lui Hansi Flick. Fotbalistul de bandă stângă ar putea ajunge în următoarea perioadă de transferuri în Premier League.

Potrivit seriebnews.com, cei de la Watford ar fi interesați de transferul fotbalistului pe care Parma a plătit 9 milioane de euro în octombrie 2020. Echipa din periferia Londrei se află în acest moment pe locul 15 în Anglia. Și a fost preluată recent de Claudio Ranieri.

Antrenorul italian care l-a transferat în 2003 pe Adrian Mutu la Chelsea, tot de la Parma, în schimbul sumei de 19 milioane de euro le-a cerut oficialilor lui Watford întăriri în banda stângă a zonei ofensivei. Acolo unde se bazează în acest moment doar pe Kwadwo Baah și Ken Sema.

Watford-ul lui Ranieri şi-a mutat atenţia asupra lui Valentin Mihăilă. Clubul din Premier League ar putea lansa ofertă pentru jucătorul emilienilor. Parma trebuie să fie atentă la posibilele plecări din atac”, a notat sursa citată.

Englezii au concurență serioasă

Watford nu este însă singura echipă aflată în cursa pentru transferul lui Mihăilă. După retrogradarea Parmei în Serie B, în presa din Italia au apărut mai multe zvonuri referitoare la o eventuală mutare a românului la una dintre echipele puternice din Serie A. Numele lui Inter, Lazio și al Atalantei au fost cel mai mult vehiculate.

Cluburile care îl doresc pe Valentin Mihăilă vor avea însă o misiune extrem de dificilă. Asta pentru Kyle Krause, proprietarul american al Parmei, dorește să obțină sume importante de bani pe cei doi români ai echipei.

El a plătit pentru Mihăilă și Man nu mai puțin de 20 de milioane de euro. Și nu are de gând să cedeze niciun euro sub această sumă. Așa cum a fost informat și Giovanni Becali de către omul de afaceri din Statele Unite.

Toată lumea se aștepta ca proprietarul clubului gialloblu să scadă din preț în contextul în care Parma a retrogradat în Serie B. Acest lucru nu s-a întâmplat însă.

Kyle Krause are ambiția de a readuce echipa înapoi în Serie A după doar un sezon. Iar cei doi fotbaliști români sunt considerați esențiali în atingerea acestui obiectiv. Astfel că singura șansă ca unul dintre Mihăilă și Man să plece curând de la Parma este reprezentată de sosirea pe adresa clubului a vreunei oferte de nerefuzat.