Meciul România – Bosnia Herzegovina nu va fi transmis la tv pe Antena 1. Unde vor vedea microbiștii partida din Giulești

Olteanu Ștefan 25.09.2022, 22:43
Meciul România – Bosnia Herzegovina nu va fi transmis la tv pe Antena 1. Unde vor vedea microbiștii partida din Giulești

Meciul România – Bosnia Herzegovina nu va mai fi transmis la tv pe Antena 1, așa cum s-a întâmplat în cazul disputei de la Helsinki cu Finlanda, însă microbiștii vor avea unde să vadă partida din Giulești. Un alt post de televiziune a anunțat deja că va difuza, luni, 26 septembrie, de la ora 21:45, duelul dintre România și Bosnia Herzegovina.

Meciul România – Bosnia Herzegovina va fi transmis de Prima TV, nu de Antena 1

Aproximativ 1.4 milioane de români s-au uitat la meciul Finlanda – România 1-1, transmis la tv de Antena 1, evenimentul fiind lider de audiență în intervalul său de difuzare, iar disputa cu Bosnia Herzegovina, pe care „tricolorii” o vor disputa în Giulești, luni seară, de la ora 21:45, se anunță a fi la fel de urmărită de microbiștii care susțin echipa națională.

Spre deosebire de confruntarea cu Finlanda, cea cu Bosnia Herzergovina nu va mai fi transmisă de Antena 1, ci de Prima TV, care deține, pentru următorii 4 ani, drepturile de difuzare pentru meciurile echipei naționale.

Referitor la asistența care se anunță în tribune, România va juca împotriva Bosniei Herzegovina cu casa închisă. Pe site-ul de unde puteau fi comandate bilete este menționat „sold out” atât în dreptul tribunelor, cât și în cel al peluzelor.

Și, nu în ultimul rând, cei care nu vor fi prezenți nici în tribune, dar nici în fața unui televizor, vor putea urmări duelul România – Bosnia Herzegovina în format LIVE TEXT pe Playsport.ro, de la ora 21:45.

Este partida care îi poate decide viitorul lui Edi Iordănescu. „După acest joc tragem linie”

La conferința de presă premergătoare duelului, Edi Iordănescu a transmis că pleacă de la echipa națională dacă jucătorii nu îi confirmă așteptările.

„Îmi doresc să terminăm, după care focusul să rămână pentru analiză. Recunosc că îmi dă putere atitudinea Federaţiei. Mulţumesc pentru apreciere. Nu aş putea găsi un minus pentru susţinerea pe care am avut-o. Probabil că văd perspective. Dar nu pot să vorbesc în numele Federaţiei.

E un lucru pe care pot să îl dezvălui din vestiar, cu toate că nu e stilul meu. Chiar înainte de jocul cu Finlanda, înainte să iasă la încălzire, le-am spus jucătorilor că am biletul luat pentru data de 8 (n.r. – octombrie), ca să ajung la Frankfurt. Pe data de 9 ştiţi că este tragerea la sorţi. Şi trebuie să merg în calitate de selecţioner.

Însă, le-am spus că dacă nu văd ceea ce aştept, dacă nu văd semnalele pe care le căutăm, că încearcă să se unească, să schimbăm spiritul, mentalitatea, să lucreze altfel împreună şi să găsesc nişte răspunsuri pe care eu le caut de când am venit, deja au timp… Am spus că trebuie să arate lumii întregi şi României că noi avem potenţial… Am spus că eu nu mă urc în acel avion.

Trebuie să demonstreze că noi putem. Să demonstreze încrederea mea necondiţionată. Mesajele şi discuţiile pe care le-am avut, foarte multe şi foarte lungi… Să se vadă nişte răspunsuri. Au dat un prim răspuns. Dar nu e suficient pentru că nu am produs rezultatul pe care îl voiam.

Acum mai avem o şansă. Dacă răspunsul e mai complet, cu siguranţă că şi poziţia mea va fi una mai de încredere. Aşteptăm şi acest joc, după care tragem linie. Va conta foarte mult (n.r. rezultatul din meciul cu Bosnia)”, a declarat Edi Iordănescu.

Grupa de vis și scenariul horror pentru România spre EURO 2024! Playsport îți prezintă în premieră ce adversari poate avea naționala la tragerea la sorți.