Meciuri-ȘOC în ”sferturi” la Mondial! Surprize și scor de maidan în Superligă! Comentăm alături de voi, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Sorin Chiriac 05.12.2022, 16:20

Gata cu surprizele la Mondial! Odată cu intrarea în fazele eliminatorii, echipele favorite își câștigă meciurile și o fac de o manieră categorică. În Superligă, avem însă parte de surprize, dar și de scoruri de maidan!

Avem Anglia – Franța în ”sferturi”!

Sâmbătă am avut primele două optimi de finală, în urma cărora s-au ales și primele sfertfinaliste. Olanda a bătut SUA cu 3-1, iar Argentina a trecut mai ușor decât o arată scorul (2-1), de Australia. Cele două se vor întâlni în primul sfert de finală, programat vineri, al 21:00. Aseară, Franța a câștigat categoric în fața Poloniei lui Lewandowski, care a înscris doar din penalty, la ultima faza a meciului și din a doua încercare. S-a terminat 3-1, cu o dublă superbă a lui Kylian Mbappe. Spre miezul nopții, francezii și-au aflat și adversara din sferturi, una deloc de neglijat: Anglia, care a distrus Senegal, cu scorul de 3-0, deși africanii au jucat excelent prima jumătate de oră.

În această seară se joacă ultimele două optimi de finală de la Mondialul din Qatar. Croația dă piept cu surprinzătoarea Japonie, cea care a bătut și Germania și Spania în grupe, de la orele 17:00. Ultima optime de finală este programată de la 21:00, Brazilia întâlnid cealaltă surpriză din Asia, Corea de Sud.

Mergem în DIRECT în Qatar!

Așa cum v-am obișnuit deja, pe tot parcursul Cupei Mondiale, și în această seară vom avea, Playsport LIVE, transmisie în DIRECT de la fața locului. Trimisiul special al Playsport.ro la Campionatul Mondial, jurnalistul Justin Gafiuc, ne va ține la curent cu tot ce mișcă în Qatar Colegul nostru va relata toate evenimentele, știrile și reacțiile la cald, de dinaintea și de la finalul partidelor. Așa cum v-am obișnuit, el va încerca să răspundă și întrebărilor voastre, privitorilor noștri! La fel ca și în edițiile trecute, diseară vom merge la Doha, pentru a lua pulsul străzii și al suporterilor de la această Cupă Mondială, care devine din ce în ce mai atractivă.

În Superligă, scoruri de maidan șu=i surprize la olteni

Astăzi, la Playsport LIVE, nu vom vorbi însă doar despre Campionatul Mondial, ci și despre fotbalul nostru, în care se petrec lucruri extrem de interesante! Farul a făcut scor de maidan cu FC Botoșani, 8-0, în timp ce campioana CFR CLuj și-a câștigat meciul cu revelația, Chindia Târgoviște. Universitatea Craiova a pierdut surpinzător derby-ul Olteniei, 0-2 cu FCU Craiova 1948, în timp ce Rapidul s-a încurcat la Pitește, unde a reușit doar un egal, 1-1, cu FC Argeș.

Comentăm alături de voi, suporterii, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Jurnaliștii Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanuvor fi, ca de obicei, în formă maximă și vor veni cu ultimele noutăți de la Campionatul Mondial din Qatar, dar și din fotbalul românesc. Așa cum v-am obișnuit deja, voi, cei care ne priviți, sunteți parte importantă a emisiunii Playsport LIVE! Vom intra în legătură directă cu voi, vă vom citi mesajele și  vom comenta împreună rezulatele din Superligă și de la Cupa Mondială.

După cum știți deja, Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.

Urmăriți Playsport.ro și pe