Medvedev a răbufnit după meciul cu Kyrgios. Ce l-a nemulțumit la Australian Open pe numărul 2 ATP

Bădulescu Silvian / 20.01.2022, 18:36
Medvedev a răbufnit după meciul cu Kyrgios. Ce l-a nemulțumit la Australian Open pe numărul 2 ATP

Moment tensionat înaintea meciului dintre Simona Halep și Beatriz Hadad Maia. În aceeași arenă, Daniil Medvedev l-a învins pe favoritul publicului, australianul Nicky Kyrgios, însă, după meci, rusul a avut un moment de nervozitate. El a fost nemulțumit de fanii care au urmărit partida din turul 2 al Australian Open.

Nervos după victorie

Acesta a fost deranjat pe tot parcursul partidei de către fani. Urmăritorii din tribunele arenei l-au huiduit de mai multe ori, fiind chiar atenționați de către arbitrul meciului. De altfel, zgomotul făcut de cei din tribune l-a deranjat chiar și pe Nick Kyrgios, care a și răbufnit la un moment dat.

Puteți, vă rog, să nu mai țipați naibii în timp ce servesc?

Intervievat pe teren de către Jim Courier, Medvedev a fost deranjat în continuare de zgomotul făcut de fani.

Scuze, nu te aud! Arătați un pic de respect pentru Jim Courier. Vă mulțumesc. Lăsați-l să vorbească! Dacă respectați pe cineva, măcar respectați-l pe Jim Courier. Ce vreau să spun este că… oameni buni, nu pot să-l aud!” a declarat acesta imediat după meci.

Mesaj ironic lăsat pe camera de filmat

La finalul partidei, Daniil Medvedev a lăsat un mesaj pe camera de filmat, cum se obișnuiește în acest sport.

Jim Courier a încercat să-i explice sportivului rus că lumea nu îl huiduia pe el, ci mimau sunetul făcut de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, în momentul în care marchează un gol.

Eu cred că ei spun „siiuuuu”, adică ceea ce spune Cristiano Ronaldo când sărbătorește. Deci cred că asta se întâmplă, nu cred că ei te huiduie pe tine. Sper că am dreptate” a spus Jim Courier.

Sportivul rus a oferit un autograf interesant pe camera de filmat, imediat după ce a terminat de acordat interviul. Acesta a scris, cu un marker albastru, „siiiuuu!”.

Ulterior, la alt interviu, Daniil Medvedev a răbufnit din nou.

E doar puțin dezamăgitor când ei fac un asemenea zgomot între primul și al doilea serviciu. Cred că unii oameni pur și simplu au un coeficient de inteligență scăzut!” a spus acesta.

Daniil Medvedev l-a eliminat pe Nick Kyrgios în turul 2 de la Australian Open, scor 7-6, 6-4, 4-6, 6-2. În următorul tur al competiției, acesta îl va înfrunta pe Botic van de Zandschulp, jucător din Olanda aflat pe locul 55 ATP.

Dacă trece și de jucătorul din „Țara Lalelelor”, Medveded va juca fie cu Christopher O’Connell, jucător din țara gazdă, fie cu Maxime Cressy, tenismen din Statele Unite ale Americii.