Meme Stoica anunță transferul iernii pentru FCSB. Managerul roș-albaștrilor aduce un atacant de rasă

Catinca Giosanu 27.01.2021, 15:00
Meme Stoica anunță transferul iernii pentru FCSB. Managerul roș-albaștrilor aduce un atacant de rasă

Meme Stoica a anunțat care este marele transfer pe care îl va face FCSB iarna aceasta. Managerul roș-albaștrilor va aduce în curând la echipa sa un atacant de rasă. Despre cine este vorba?

Meme Stoica anunță transferul iernii pentru FCSB

Mihai Stoica va face un nou transfer la FCSB. Oficialul român a luat această decizie din cauză că gruparea a rămas fără niciun vârf de careu, în lot, după plecarea lui Sergiu Buș în Coreea de Sud.

Potrivit unei postări, pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare, a lui Mihai Stoica, formația roș-albastră ar urma să transfer un atacant. Acest lucru ar urma să se întâmple chiar în zilele imediat următoare.

Reamintim faptul că în ultimii ani, FCSB a transferat mai mulți atacanți. Chiar și așa, niciunul nu a reușit să se ridice la pretențiile oficialilor formației roș-albastre.

Managerul roș-albaștrilor aduce un atacant de rasă

Într-o postare pe pagina de FCSB, Mihai Stoica a anunțat că echipa patronată de Gigi Becali va transfera un atacant. „Meme” a comparat tactica de joc a echipei roș-albastre, fără un „număr 9”, cu cea a lui Manchester City, din partida cu West Brom, câștigată de „cetățeni” cu 5-0.

Mai mult decât atât, el a făcut și o remarcă la faptul că terenurile din România nu se prezintă în cea mai bună stare, în această perioadă.

Nici City n-are nr 9. În schimb, joacă pe terenuri «un picuț» mai bune.

P.S. Aștept valul de critici TV zilele astea, după ce vom semna un nr 9”, se arată în postarea lui Mihai Stoica.

Meme Stoica a anunțat care este marele transfer pe care îl va face FCSB iarna aceasta
Meme Stoica a anunțat care este marele transfer pe care îl va face FCSB iarna aceasta

Jean Vlădoiu, „fermecat” de jucătorii de la FCSB

Jean Vlădoiu susține că FCSB are jucători de mare viitor, care vor pleca pe sume fabuloase la echipe din străinătate. Acesta spune că, pentru a le crește cotele jucătorilor, este necesar ca roș-albaștrii să câștige titlul de campioană.

Avem jucători valoroşi, domnul Becali a investit foarte mult în aceşti jucători şi merită să meargă să joace în altă parte. Deşi eu mi-aş dori să câştige un campionat, pentru că ar creşte şi mai mult cota lor, după care să plece afară.

Iar un campionat e frumos şi pentru jucători. Ar rămâne şi în sufletul suporterilor, pentru că ai luat campionatul după atâţia ani. Dacă domnul Becali consideră că trebuie să plece acum (n.r. Dennis Man), cred că merită acest copil, dar nu doar el. Mai sunt doi-trei jucători de mare valoare la FCSB”, a declarat Jean Vlădoiu, la scurt timp după partida FC Argeș – FCSB.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe