Meme Stoica vrea pace cu Peluza Nord: ”Am trecut peste toate conflictele!”. Răspunsul ferm al liderului galeriei FCSB-iste

Gabriel-Alexandru Ioniță / 12.08.2021, 22:55
Meme Stoica vrea pace cu Peluza Nord: ”Am trecut peste toate conflictele!”. Răspunsul ferm al liderului galeriei FCSB-iste

Meme Stoica este pregătit din toate punctele de vedere pentru derby-ul cu Rapid de duminică de pe Arena Națională. Managerul sportiv al FCSB-ului a intrat deja în atmosfera primului meci cu rivalii din Giulești după o pauză de mai 6 ani și jumătate. El a postat pe pagina sa personală de Facebook un videoclip realizat de site-ul oficial al echipei sale în care rulează imagini cu suporterii echipei roș-albastre de la mai multe meciuri importante din trecut.

Meme Stoica a lăsat în urmă problemele cu suporterii FCSB-ului

Mihai Stoica a postat totodată și un mesaj prin care a subliniat că a revenit la sentimente mai bune față de membrii Peluzei Nord, grup de suporteri care susține în acest moment FCSB-ul. MM a avut mai multe conflicte cu suporterii roș-albaștri în ultimii ani. El a spus că aceștia i-au înjurat fiica într-un mod oribil atunci când aceasta era grav bolnavă. Acum însă, Stoica a anunțat că a trecut peste acele momente neplăcute și îi mobilizează pe fani înaintea partidei de pe Arena Națională împotriva Rapidului.

De când am văzut pe gard banner-ul Peluzei Nord, m-am întors în timp și am trecut peste toate conflictele. Am trăit cu Nordul cele mai mari satisfacții profesionale din cariera mea. Să adăugăm duminică ÎMPREUNĂ o nouă victorie celor 3 consecutive de când v-ați întors pe Arena!”, a postat MM Stoica pe Facebook.

Ultimul conflict între cele două părți a fost generat de eliminarea din Conference League

În ultima perioadă, pe fondul rezultatelor mai slabe ale echipei antrenate de Dinu Todoran, conflictul dintre Meme și galerie se reaprinsese. Fanii au fost foarte supărați după eliminarea rușinoasă din Conference League. Așa că au mers la baza de pregătire a echipei de la Berceni și au avut o discuție mai aprinsă cu jucătorii. Mihai Stoica i-a acuzat însă că i-au amenințat pe jucători, lucru infirmat de liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață. Acesta a spus că a fost doar o strategie a managerului echipei, pentru a muta atenția de la problemele sportive ale echipei.

N-am fost noi certați cu Mihai Stoica. El a încercat să mute un subiect care nu era în avantajul său… Referitor la performanța clubului, care e zero în ultimii ani. A încercat să mute bobul la mine, că, vezi Doamne!, am amenințat jucătorii”, a spus Mustață potrivit ProSport.

Se anunță atmosferă incendiară la meciul dintre Rapid și FCSB de pe Arena Națională. Oficialii giuleșteni anunță că vor fi circa 40.000 de oameni pe stadion la ora partidei. Roș-albaștrii au la dispoziție 5% din capacitatea stadionului, adică aproximativ 2.000 de bilete. Se încearcă însă în aceste zile semnarea unui protocol între cele două cluburi. El ar urma să se aplice și pentru meciul retur, cu FCSB gazdă, și ar urma să prevadă ca echipei oaspete să i se acorde 5.000 de bilete în cele din urmă.