Mesaj cu tâlc postat de Simona Halep după eliminarea de la Roma. Ce a scris pe rețelele de socializare

Dragos Stefanescu 12.05.2022, 16:56
Mesaj cu tâlc postat de Simona Halep după eliminarea de la Roma. Ce a scris pe rețelele de socializare

Miercuri seară, Simona Halep a înfruntat-o pe Danielle Collins în turul doi al turneului de la Roma. După o luptă acerbă, marea noastră campioană a pierdut meciul, scor 6-7, 3-6. La câteva ore după această înfrângere, Simona a postat un mesaj plin de optimism pe rețelele de socializare. Românca a ținut și să le mulțumeacă fanilor pentru susținerea lor.

Simona Halep, mesaj de mulțumire pentru fani. Românca promite că va reveni cu mai multă ambiție

Miercuri seară, Simona Halep (21 WTA) și Danielle Collins (9 WTA) s-au înfruntat în turul doi al turneului de la Roma. Cele două se mai întâlniseră de două ori în circuitul mondial, scorul fiind egal, 1-1.

Partida a fost extrem de disputată, cele două sportive luptând cu ambiție pentru fiecare punct. În ciuda opoziției extrem de solide a Simonei, Danielle Collins s-a impus după două ore de joc, cu scorul de 7-6, 6-3. Astfel, americanca s-a calificat în turul trei al competiției din capitala Italiei.

La câteva ore după înfrângerea de la Roma, Simona Halep a postat un mesaj plin de optimism pe rețelele de socializare. Românca nu se dă bătută și anunță că va reveni mai puternică. Simona nu a uitat nici să le mulțumească fanilor pentru suportul lor.

De-a lungul carierei mele am luptat pentru ceea ce am crezut și pentru ceea ce am vrut să obțin. O voi face mereu, prin suișuri și coborâșuri. Sprijinul necondiționat pe care îl primesc de la mulți dintre voi înseamnă lumea pentru mine. Mulțumesc, lupta continuă”, a scris  Simona Halep, pe Twitter.

Danielle Collins, cuvinte măgulitoare la adresa Simonei Halep

În ciuda faptului că pe parcursul partidei a făcut câteva gesturi controversate, Danielle Collins a vorbit la final în termeni laudativi la adresa Simonei. Americanca a dezvăluit că o admiră mult pe Halep, mai ales pentru spiritul ei de luptă.

O urmăresc pe Simona de mult, e o sportivă pe care o admir, atât ca atlet, dar cât şi ca competitor, e o mare luptătoare. Simt că lucrurile au mers în favoarea mea azi, asta şi pentru că îi cunosc jocul lui Halep foarte bine, am urmărit-o de foarte multe ori.

Am ieşit pe teren cu planul de a juca foarte agresiv şi a fi consistentă în acelaşi timp. Dacă îi laşi timp, îţi returnează toate mingile. Au fost suişuri şi coborâşuri în jocul meu, mai ales pe propriul serviciu, dar din fericire am găsit la timp ajustările necesare. Am fost răbdătoare, nu am pus presiune pe mine însămi”, a spus Danielle Collins, potrivit wtatennis.com.

Urmăriți Playsport.ro și pe