Mesaj de dragoste trimis de Simona Halep imediat după primul meci din Italia. Românca, vrăjită de atmosfera de la Roma

Olteanu Ștefan / 10.05.2022, 11:52
Mesaj de dragoste trimis de Simona Halep imediat după primul meci din Italia. Românca, vrăjită de atmosfera de la Roma

Simona Halep (30 de ani – 21 WTA) le-a transmis un mesaj de dragoste fanilor, imediat după primul meci câștigat în Italia, la turneul WTA de la Roma. Halep a învins-o pe Alize Cornet (32 de ani – 39 WTA) în două seturi, scor 6-4, 6-4, sub privirile a zeci de suporteri români.

„Atmosfera a fost incendiară!”. Mesaj de dragoste trimis de Simona Halep imediat după victoria cu Alize Cornet din Italia

Simona Halep a evoluat luni în primul meci din Italia în acest sezon, în cadrul turneului WTA de la Roma, iar cu ocazia victoriei pe care a obținut-o în fața franțuzoaicei Alize Cornet, scor 6-4, 6-4, sportiva din Constanța a ținut să le trimită și un mesaj de dragoste fanilor.

Cum în Italia locuiesc aproximativ 1.500.000 de români, era de așteptat ca Halep să aibă parte de o susținere puternică la Roma. Iar fanii nu au dezamăgit-o pe eleva lui Patrick Mouratoglou. Ea a fost susținută vocal din primul și până în ultimul minut, pe parcursul partidei cu Alize Cornet, care a durat o oră și 25 de minute.

Halep s-a declarat impresionată de atmosfera din tribune și le-a mulțumit public fanilor. Prin intermediul unei postări pe rețelele de socialziare, fostul lider WTA a transmis:

Început câștigător la Roma. Mulțumesc tuturor pentru susținere. Atmosfera de pe teren a fost incendiară”, a scris Halep pe contul său de Instagram.

La doar o oră de la postarea mesajului, în secțiunea de comentarii și-a făcut apariția și Patrick Mouratoglou. Tehnicianul francez a ținut să își felicite eleva pentru jocul practicat în primul tur la Roma:

Ai făcut o treabă foarte bună astăzi, Simona!”, i-a transmis Mouratoglou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep – Danielle Collins, în turul 2 de la Roma

Simona Halep s-a impus în 2020 în cadrul turneului de la Roma, când a învins-o în finală pe Karolina Plískova. În 2022, sportiva din România speră să aibă parte de un nou parcurs de succes.

A fost un pic stresant, pentru că am pierdut cu Alize Cornet ultimul meci. A fost puțin mai bine, sunt bucuroasă că am câștigat și aștept următorul meci.
Ea nu se lasă niciodată, luptă pentru fiecare punct, nu a fost ușor, dar mă bucur că am închis la 6-4 ambele seturi”, a spus Halep, după victoria din primul tur.

În turul secund, Halep va da piept cu o adversară și mai puternică. Danielle Rose Collins (28 de ani – 9 WTA) îi va ieși în cale. Halep și Collins s-au întâlnit de două ori în circuitul WTA, de fiecare dată pe suprafață dură. Fiecare și-a adjudecat o victorie, însă cea mai recentă îi aparține americancei. În 2021, la Montreal, Collins a învins-o pe Halep în trei seturi, scor 2-6, 6-4, 6-4.

Partida de la WTA Roma dintre cele două este programată miercuri, 11 mai, nu mai devreme de ora 11:00.

Ce l-a surprins pe Mouratoglou în victoria Simonei Halep cu Alize Cornet: „Este ceva special!”.