Mesaj dramatic al lui Dănuț Lupu. Fostul dinamovist face un apel disperat: „Am trecut pe la poarta Iadului”

Gabriel-Alexandru Ioniță 23.10.2021, 20:24
Mesaj dramatic al lui Dănuț Lupu. Fostul dinamovist face un apel disperat: „Am trecut pe la poarta Iadului”

Dănuț Lupu a trecut prin momente dramatice anul trecut, atunci când a fost internat în spital după ce a făcut o formă extrem de gravă de Covid-19. În acest context, fostul mare fotbalist a transmis un mesaj celor care în această perioadă transmit în spațiul public mesaje anti-vaccin.

Mesajul lui Dănuț Lupu pentru cei care ezită să se vaccineze anti-Covid-19

Fostul mijlocaș al lui Dinamo, Rapid și echipa națională a României, printre altele, le-a transmis de asemenea un mesaj tuturor celor care în această perioadă au dubii în a se vaccina anti-Covid. Dănuț Lupu le-a spus să o facă fără ezitare, dând exemplul personal, dar și al fratelui său, care din păcate a pierdut lupta cu acest virus.

Ați văzut stadioanele pline în cupele europene… Pentru că aproape toată lumea e vaccinată acolo. Lumea aia nu e încăpățânată ca la noi. Noi, românii, știți cum suntem? «Noi nu ne vaccinăm că suntem mai deștepți decât toată lumea, decât toți doctorii din lume, știm noi că vrea oculta mondială să ne omoare cu vaccinul». Și uite-așa murim pe capete, ca proștii…

Mor de ciudă când îi aud pe-ăștia antivacciniști ce prostii spun… Eu am trecut prin boală și am stat 16 zile la ATI, n-a fost o formă ușoară de COVID, am fost grav bolnav. Eu știu ce e în spitale. Nu doresc nici dușmanilor să ajungă acolo. Am trecut pe la poarta Iadului. Am slăbit vreo 26 de kilograme… 16 zile în pat… Patru zile intubat… nemișcat, că nu te lăsau… să nu vezi decât alb în jurul tău, tavanul alb, neonul alb, pereții albi… și oamenii albi, că erau îmbrăcați în costumele alea albe de protecție, nu știai dacă sunt femei sau bărbați că nu vorbeau cu noi, munceau ca robii să ne salveze.

„Frate-miu nu a avut norocul meu”

Nu vă imaginați ce înseamnă tubul ăla băgat pe gură, în gât, până-n plămân… Tub, nu furtunel… Și să stai așa zile întregi… Și am avut ghinionul să am vreo trei zile pe unul lângă mine care striga în continuu «Mor, mor, mor, Doamne, mor!»… În continuu…Și nu mă credeau prietenii mei că este iadul pe pământ, ce să mai zic… Și acum îmi spun că nu se vaccinează ei că una, că alta… Degeaba le-am spus prin ce am trecut. Credeți-mă că am simțit pe pielea mea.

Frate-miu, din păcate, n-a avut rezistența… norocul meu… și a murit. La câteva săptămâni după ce am ieșit eu din spital… noiembrie, decembrie anul trecut… eu l-am dus la test, a ieșit testul pozitiv, a făcut COVID, era deja ianuarie… și în trei săptămâni l-am pierdut… a murit… 49 de ani… Nu începuse vaccinarea că poate scăpa…”, a spus Dănuț Lupu potrivit Fanatik.

Încă o lovitură dată de Dănuț Lupu fanilor lui Dinamo. Ce spune fostul mijlocaș despre suporterii echipei bucureștene