Mesaj elegant transmis de Mihai Iosif înainte de Dinamo-Rapid. Antrenorul giuleștean, discurs excelent înainte de derby

Dragos Stefanescu 23.10.2021, 15:14
Mesaj elegant transmis de Mihai Iosif înainte de Dinamo-Rapid. Antrenorul giuleștean, discurs excelent înainte de derby

Astăzi se joacă unul dintre derby-urile de tradiției ale fotbalului românesc. Dinamo – Rapid se înfruntă de la ora 20:30 în meciul vedetă al etapei a 13-a a Ligii 1. Mihai Iosif a transmis un mesaj elegant înaintea meciului de diseară, dând dovadă de mult fair-play.

Mesaj elegant transmis de Mihai Iosif

În această seară se joacă unul dintre derby-urile de tradiție ale fotbalului românesc. Dinamo – Rapid se înfruntă pe stadionul din Ștefan cel Mare de la ora 20:30.

Cele două echipe pornesc înfruntarea din această seară din poziții total diferite. Rapid a reușit să învingă etapa trecută campiona CFR Cluj. Giuleștenii se află pe poziția a 6-a a Ligii 1, cu 21 de puncte. De cealaltă parte, Dinamo trece printr-o criză de formă fără precedent. Echipa alb-roșie are o serie incredibilă de meciuri fără victorie în campionat și se află pe penultima poziție în Liga 1, cu doar 7 puncte acumulate.

În ciuda diferenței clare de formă, Mihai Iosif a avut un discurs elegant înaintea derby-ului de diseară. Tehnicianul giuleștenilor a reamintit un episod din 2016. Atunci, fanii dinamoviști au fost alături de echipa vișinie care trecea prin grave probleme financiare.

Eu nu pot să uit în 2016, când Rapid a intrat în faliment, că suporterii echipei Dinamo au fost alături de clubul nostru şi au scandat ‘Rapid nu moare’. Aşa că şi eu le doresc acelaşi lucru acum, să poată continua pe scena fotbalistică a României şi să ne putem bucura în continuare împreună de aceste derby-uri”, a declarat Mihai Iosif.

Mihai Iosif nu vede Rapid ca favorită în derby-ul cu Dinamo

Dinamo și Rapid se află în acest moment în poziții total diferite atât din punct de vedere sportiv cât și financiar. Dinamo – Rapid se va juca pe fondul nenumăratelor probleme ale echipei alb-roșii. Mihai Iosif consideră înfruntarea cu Dinamo un adevărat derby, în ciuda problemelor pe care le are echipa din Ștefan cel Mare. Tehnicianul giuleștenilor nu o consideră pe Rapid favorită clară. În meciurile de tradiție ambițiile primează mereu.

Urmează un derby de tradiţie al fotbalului românesc, un derby care din câte am înţeles va fi lipsit de aportul galeriilor, poate cele mai frumoase din ţară. Dar atât eu cât şi jucătorii sperăm să ne ridicăm la nivelul acestui derby şi să-l onorăm aşa cum se cuvine. Aceste derby-uri nu au niciodată favorite. Iar Dinamo nu este jos acum, noi nu desconsiderăm niciodată un adversar. Faptul că suntem mai sus în clasament decât Dinamo ne dă poate statutul de favoriţi. Dar noi rămânem cu picioarele pe pământ şi tratăm meciul cu maximă seriozitate, a declarat Mihai Iosif înaintea derby-ului Dinamo – Rapid.

Urmăriți Playsport.ro și pe