Mesaj ferm transmis de Gică Popescu băiatului său, Nicolas: „Dacă ai plecat, să nu te mai întorci niciodată”

Moldoveanu Camelia / 07.12.2021, 08:41
Mesaj ferm transmis de Gică Popescu băiatului său, Nicolas: „Dacă ai plecat, să nu te mai întorci niciodată”

Nicolas (18 ani), băiatul lui Gică Popescu, este mijlocaș și cel mai mare vis al lui este să joace împreună cu Ianis Hagi, vărul său, la națională. Însă, fotbalistul mai are de muncit până să-și îndeplinească obiectivul. Legitimat la Farul Constanța, el și-a făcut debutul la echipa mare, însă Gică Hagi nu se bazează încă pe el.

Gică Popescu i-a transmis un mesaj important fiului său, Nicolas

Nicolas Popescu mai are de muncit până să ajungă la nivelul lui Ianis Hagi, însă a făcut deja un pas important. Fiul lui Gică Popescu a fost convocat la naționalele de juniori în mai multe rânduri. Când a plecat pentru prima dată în cantonament cu reprezentativa țării, fostul căpitan al Barcelonei a avut un mesaj important și ferm pentru fiul său.

Când a plecat prima dată la echipa naţională, şi-a luat geanta şi când să iasă pe uşă i-am spus lasă geanta şi aşază-te puţin pe scaun. E pentru primă dată când mergi la echipa naţională. Să nu te întorci niciodată! Dacă ai plecat la echipa naţională, acolo să rămâi până la sfârşitul carierei!”, a dezvăluit Gică Popescu pentru Antena Sport.

Nicolas Popescu, încurajat de vărul Ianis Hagi

Ianis Hagi se află departe de casă, făcând performanță pentru Rangers. Cu toate că este în Scoția, „Prințul” stă cu ochii pe tot ce se petrece în România și mai ales pe membrii familiei sale. Fiul lui Gică Hagi și-a felicitat vărul, pe băiatul lui Gică Popescu, pentru debutul la Farul. Asta se întâmpla în luna iulie a acestui an, după meciul contra Gaz Metan Mediaș. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru echipa din Constanța.

Gică Popescu și Gică Hagi n-au fost doar colegi în „Generația de Aur” și nu sunt doar parteneri de afaceri în prezent, cei doi fiind și cumnați. Luminița, soția lui Gică Popescu, este sora „Regelui”. Cum au arătat de nenumărate ori, familia este foarte importantă pentru aceștia, exemplu urmat și de copiii lor.

În min.86 al meciului câștigat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0, pentru echipa noastră a debutat și Nicolas Popescu.

Născut pe 2 ianuarie 2003, Nicolas (18 ani) este un produs al Academiei Hagi, cu care a devenit campion național de juniori. Este, de asemenea, internațional de juniori.”, a fost mesajul oficiat postat pe site-ul clubului Farul Constanța.

Gică Popescu îl contrazice pe Mihai Stoichiță

Președintele Farului a criticat declarațiile făcute de Mihai Stoichiță în exclusivitate pentru PlaySport.ro. Directorul tehnic de la FRF a spus că la echipa națională nu este timp pentru implementarea unui proiect, ci este nevoie de rezultate imediate.

De asemenea, „Baciul” a criticat și lipsa de asumare a conducătorilor fotbalului românesc în urma unei noi campanii de calificare ratate de echipa națională.

Nu prind proiectele? Păi, s-au făcut proiecte ca să prindă? Pentru a prinde proiectul, în primul rând trebuie să-l începi. Aici, la Farul, prinde viață acest proiect pentru că noi în fiecare azi vrem să facem infrastructura, creștem jucători, am ajuns la 650 de copii în academie.

Constatați și voi că aici e un proiect la care lucrăm ani de zile și pe care vrem să-l îmbunătățim. Atât timp cât nu există un proiect, ce să aștepți?

Dar de ce mă întrebați pe mine și nu mergeți la ușa Federației? E rușinos că după o nouă calificare ratată nu iese nimeni să spună ce s-a întâmplat. Mergeți acolo, oameni buni, să primiți răspunsurile de acolo!”, a spus Gică Popescu la finalul meciului Farul – UTA.