Mesaj surpriză primit de Simona Halep după ce a anunțat că s-a logodit! Cine i-a transmis urări de bine

Moldoveanu Camelia / 11.06.2021, 09:56
Mesaj surpriză primit de Simona Halep după ce a anunțat că s-a logodit! Cine i-a transmis urări de bine

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Toni Iuruc. Sportiva radia de fericire în prima poză de după logodnă. Vestea a ajuns repede în toate colțurile lumii și o altă mare campioană a ținut să-i transmită un mesaj surpriză. Cum a fost felicitată numărul 3 WTA pentru pasul cel mare.

Toni Iuruc a scos o avere din buzunar pentru Simona Halep

Fiica lui Stere Halep trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Toni Iuruc, și totul a fost dus la un alt nivel, de vreme ce faimoasa sportivă a fost cerută de soție. Astfel, cei doi le-au arătat mai multor prieteni o fotografie în care jucătoarea noastră de tenis purta inelul pe care l-a primit de la iubitul ei.

În ceea ce privește inelul pe care jucătoarea noastră l-a primit de la viitorul ei soț, acesta nu este deloc de neglijat. Multe femei și-au dori să primească un asemenea cadou. Vorbim despre o bijuterie din aur alb de 18 carate, cu diamant de 4,16 puncte, dar și cu un diamant de 2,11 carate. Prețul inelului cu care a fost surprinsă fiica lui Stere Halep valorează nu mai puțin de 24 de mii de euro. Nu oricine își permite așa ceva! Însă pentru omul de afaceri Toni Iuruc banii nu reprezintă o problemă.

Urare de la o campioană la o altă campioană

Vestea logodnei n-a luat prin surprindere pe nimeni, dat fiind faptul că cei doi sunt împreună de mai mult timp și s-au mutat de curând împreună într-o casă proaspăt renovată în Primăverii. Noutățile circulă repede, mai ales dacă ești campioană la cel mai înalt nivel.

O urare ca de la campioană la campioană, de asta a avut parte ieri Simona Halep. Numărul 3 WTA a fost felicitată de prietena ei, Nadia Comăneci. Cea mai bună gimnastă din istorie a ținut să-i transmită un mesaj jucătoarei de tenis chiar prin intermediul Facebook. La scurt timp de la aflarea veștii logodnei, Nadia a postat o fotografie în care se află alături de Simona Halep și i-a scris un mesaj prin care o felicită.

“Felicitări, dragă Simona, cu ocazia logodnei”, a fost mesajul postat de Nadia Comăneci pentru Simona Halep.

Postarea a strâns până acum aproape 9 mii de aprecieri și nenumărate comentarii în care toată lumea o felicită pe Simo pentru noul pas în viața personală.

Nadia Comăneci, mesaj pentru Simona Halep
Nadia Comăneci, mesaj pentru Simona Halep

Apropiații vorbeau de ceva vreme despre o nuntă

Vestea relaxării restricțiilor este una extrem de bună pentru cuplul Halep – Iuruc, mai ales pentru că cei doi plănuiesc să se căsătorească curând. Cât de curând? Potrivit unor apropiați, cuplul și-ar fi dorit să facă nuntă înainte de Roland Garros. Se pare că pandemia și accidentarea sportivei nu i-a încurcat doar viața profesională, ci și pe cea privată.

S-ar putea ca o cununie civilă să fie chiar înainte de Roland Garros, să fie o petrecere restrânsă, în familie. Apoi, când deja se va fi terminat nebunia cu coronavirusul, Simona și Toni vor pregăti petrecerea cea mare.

Dar, cel mai probabil, lucrurile astea se vor întâmpla anul viitor. Ea ar avea destul de mulți invitați din străinătate pe care ar fi absurd să îi țină în carantină, pentru eveniment. Așa că, Simona și Toni vor avea, de fapt, o nuntă cum și-au dorit: una pentru familie, intimă, cu doar cei foarte apropiați, și una demnă de o campioană mondială, dar reprogramată”, au spus apropiații în urmă cu ceva timp, potrivit retetesivedete.