Simona Halep a fost cerută în căsătorie! Cum arată inelul de logodnă al campioanei

Moldoveanu Camelia 10.06.2021, 13:48
Simona Halep a fost cerută în căsătorie! Cum arată inelul de logodnă al campioanei

Simona Halep a fost cerută în căsătorie! Toni Iuruc i-a pus inelul pe deget numărului 3 WTA, iar acum cei doi se pregătesc de nuntă. Campioana noastră radiază de fericire chiar înainte de revenirea pe terenul de tenis. Iată cum arată inelul de logodnă.

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Toni Iuruc. Inelul de logodnă strălucește pe degetul numărului 3 WTA

Simona Halep a primit inelul de logodnă. Toni Iuruc a cerut-o de soție
Simona Halep a primit inelul de logodnă. Toni Iuruc a cerut-o de soție

Toni Iuruc a cerut-o de soție pe Simona Halep! Campioana noastră radiază de fericire în timp ce și-a făcut un selfie cu inelul de logodnă.  Potrivit ziare.com, jucătoarea de tenis a acceptat pe loc inelul de la viitorul ei soț.

Vestea relaxării restricțiilor este una extrem de bună pentru cuplul Halep – Iuruc, mai ales pentru că cei doi plănuiesc să se căsătorească curând. Cât de curând? Potrivit unor apropiați, cuplul și-ar fi dorit să facă nuntă înainte de Roland Garros. Se pare că pandemia și accidentarea sportivei nu i-a încurcat doar viața profesională, ci și pe cea privată.

S-ar putea ca o cununie civilă să fie chiar înainte de Roland Garros, să fie o petrecere restrânsă, în familie. Apoi, când deja se va fi terminat nebunia cu coronavirusul, Simona și Toni vor pregăti petrecerea cea mare.

Dar, cel mai probabil, lucrurile astea se vor întâmpla anul viitor. Ea ar avea destul de mulți invitați din străinătate pe care ar fi absurd să îi țină în carantină, pentru eveniment. Așa că, Simona și Toni vor avea, de fapt, o nuntă cum și-au dorit: una pentru familie, intimă, cu doar cei foarte apropiați, și una demnă de o campioană mondială, dar reprogramată”, au spus apropiații în urmă cu ceva timp, potrivit retetesivedete.

Amânarea nunții este pe placul părinților Stere și Tania. Ei ar prefera să fie chiar anulată

Simona Halep și-ar fi dorit să se căsătorească încă de anul trecut, însă pandemia i-a pus „bețe în roate”. Sau poate că restricțiile nu ar fi fost o problemă chiar atât de mare pentru ea dacă părinții nu s-ar opune acestei relații.

Potrivit ziare.com, Stere și Tatiana, părinții Simonei Halep, nu-l vor în familia lor pe Toni Iuruc. Această respingere ar veni, în primul rând, din cauza faptului că omul de afaceri este mult mai mare decât jucătoarea de tenis. Mai mult, cu toate că este machedon, ceea ce ar fi ideal pentru familia Halep, Toni Iuruc a făcut „păcatul” de a mai fi căsătorit. Printre aromâni acest lucru este neobișnuit și greu de acceptat de către o familie care ține la cultură și tradiții.

Toni Iuruc n-a mai fost căsătorit o singură dată, ci de două ori, ceea ce este și mai grav. Alina, un model pentru care traiul de lux și opulența reprezentau un mod de viață, a fost prima sa soție. După acest eșec el a cunoscut-o pe Liana, cea care i-a devenit soție după doi ani de relație. Cei doi au avut parte de o nuntă fabuloasă la un club de fițe din Mamaia. Credea că e iubirea vieții lui, dar mariajul s-a încheiat după numai zece luni. Infidelitatea soției lui Toni Iuruc a fost motivul destrămării căsniciei. Toni a divorțat în momentul în care Liana era însărcinată în cinci luni. Însă acesta nu a aflat dacă bebelușul născut este al lui sau al amantului fostei sale soții.

Urmăriți Playsport.ro și pe