Mesaj tulburător al lui Tyson Fury. L-a făcut KO pe Dillian White și a anunțat că se retrage. “Am fost la un pas să mă sinucid”

Catinca Giosanu 24.04.2022, 13:55
Mesaj tulburător al lui Tyson Fury. L-a făcut KO pe Dillian White și a anunțat că se retrage. “Am fost la un pas să mă sinucid”

Tyson Fury i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Luptătorul britanic a făcut un anunț fără precedent după ce l-a pus la pământ pe Dillian Whyte. El a câștigat lupta prin KO tehnic în repriza a 6-a. Mărturii emoționante.

Tyson Fury, mărturii cutremurătoare din trecutul său

Tyson Fury a fost încercat de un sentiment de vinovăție la conferința de presă care s-a ținut după meciul cu Dillian Whyte, pe care l-a învins prin KO tehnic.

Celebrul boxer a vorbit într-un moment de sinceritate despre greutățile pe care le-a depășit pe parcursul vieții. Fury a mărturisit că s-a confruntat în trecut cu depresia. El a explicat că a fost la un pas să își pună capăt zilelor. De vină ar fi fost consumul de alcool, precum și subtanțele interzise.

”Am fost cel defavorizat”

Fury a avut intenția să intre cu mașina într-un pod, însă ceva l-a făcut să se gândească de două ori înainte de a face acest gest necugetat. El s-a răzgândit în timp ce se îndrepta spre podul vizat. Faimosul luptător conducea cu 300 kilometri la oră, la momentul respectiv.

În urmă cu 10 ani, nu puteam vinde nici 10.000 de bilete. Toată viața mea am fost cel defavorizat, outsiderul. Uitați-vă la mine, la grăsimea mea. Dar băiatul bătrân și gras încă poate lupta.

Nu contează de câte ori oamenii te pun la pământ și spun că ești terminat. Nu le da niciodată atenție, deoarece nu înseamnă nimic. Eu, un om normal, am demonstrat că orice este posibil. Nu contează în ce punct al vieții ești, cât de întunecat este.

Nu poate fi mai rău decât să te sinucizi, iar eu am fost pe cale să o fac. Am revenit. Am pierdut toată acea greutate, peste 60 de kilograme. Mi-am revenit la nivel mental și am recuperat «bijuteriile coroanei» în box… A fost o carieră fantastică.

Nu ar trebui să lăsați pe nimeni să vă spulbere visurile, pentru că orice este posibil. Eu am demonstrat în această seară că ăsta este un adevăr.”, a declarat Fury.

După ce a făcut toate aceste dezvăluiri cutremurătoare, Tyson Fury și-a anunțat retragerea din boxul profesionist.

Urmăriți Playsport.ro și pe