Mesajul misterios pe care Răzvan Burleanu i l-a transmis lui Mirel Rădoi. E în pericol selecționerul?

Gabriel Peneș 22.01.2021, 11:21
Mesajul misterios pe care Răzvan Burleanu i l-a transmis lui Mirel Rădoi. E în pericol selecționerul?

Presiune pe selecționerul României înainte de preliminariile pentru Mondialul din 2022? Mesajul misterios pe care Răzvan Burleanu i l-a transmis lui Mirel Rădoi. Președintele FRF i-a dat de înțeles că exclude ideea ratării calificării. Soarta lui Rădoi va depinde de asta.

Mesajul misterios pe care Răzvan Burleanu i l-a transmis lui Mirel Rădoi

La 25 martie, România va debuta în preliminariile Campionatului Mondial contra Macedoniei de Nord. Mesajul misterios pe care Răzvan Burleanu i l-a transmis lui Mirel Rădoi. Șeful de la Federației nu concepe ratarea calificării. Burleanu este conștient că Germania e greu de învins, dar așteaptă o revanșă față de Islanda. Islandezii au fost cei care ne-au blocat drumul, anul trecut, către Campionatul European din acest an.

Nu e nici cea mai ușoară grupă, dar nici cea mai grea. Germania este o forță a fotbalului mondial, cu Islanda ne dorim revanșa. Am încredere în Mirel Rădoi și în staff-ul său că vor reuși să creeze un grup competitiv, care să ne ducă din nou la Mondial. Miza a fost uriașă, iar experiența adversarilor noștri, maturitatea pe care au arătat-o în joc, cred că a fost decisivă. Am încredere în Mirel Rădoi, vreau ca sub comanda lui România să revină la un Campionat Mondial”, a declarat Răzvan Burleanu, conform prosport.ro, care citează Agerpres.

Mesajul misterios pe care Răzvan Burleanu i l-a transmis lui Mirel Rădoi
Mirel Rădoi e pus sub presiune de președintele FRF înainte de preliminariile CM din 2022, din Qatar

E în pericol selecționerul?

După partida cu Macedonia de Nord, România va întâlni puternica selecționată a Germaniei, în 28 martie, pe teren propriu. Trupa condusă de Rădoi face parte din grupa J a preliminariilor CM din 2022, ce va avea loc în Qatar. Tricolorii se vor înfrunta cu Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. Meciurile vor avea loc în perioada martie – noiembrie 2021. La Campionatul Mondial se vor califica, din preliminariile europene, cele 10 câștigătoare de grupă. Ocupantele locurilor secunde vor juca baraj, similar celui pentru Euro, cu semifinale și finale, în urma cărora vor fi stabilite ultimele trei formații calificate.

A vorbit despre demisie după ratarea calificării la Euro

După dezastrul în fața Islandei și ratarea calificării la Euro, lui Rădoi i s-a cerut demisia. Multe voci cunoscute din spațiul fotbalistic au fost critice la adresa selecționerului. Inclusiv nașul său, Gigi Becali, a fost printre persoanele care i-au cerut să plece. Iritat de critici, selecționerul a vorbit el însuși despre demisie, indiferent de rezultatele din preliminariile Campionatului Mondial.
N-am cum să dau un răspuns, nu știu ce se va întâmpla. Oricând există o posibilitate să pleci! Din partea Federației am primit susținere! Îmi mențin declarația, chiar dacă voi califica echipa la Mondial, plec!”, a declarat Rădoi, conform prosport.ro

 

Urmăriți Playsport.ro și pe