Mesajul special primit de Simona Halep de la Mihai Șora! Desenul filosofului a devenit viral

George Drafta 24.10.2022, 15:26
Mesajul special primit de Simona Halep de la Mihai Șora! Desenul filosofului a devenit viral

Aproape toţi românii au simţit nevoia să iasă şi să o susţină pe constănţeanca de 31 de ani, în cel mai greu moment al carierei ei de până acum.

În joc este chiar viitorul ei în sportul care a consacrat-o. O eventuală suspendare ar pune în pericol continuarea activităţii la cel mai înalt nivel. Printre cei care au încercat să o încurajeze se numără fostele ei colege din echipa de Fed Cup, foştii ei antrenori, dar şi fani de toate vârstele.

În această ultimă categorie se încadrează şi Mihai Şora. Filosoful în vârstă de 105 ani nu a rămas deloc impasibil după ce a văzut ştirea şocantă. A transmis un mesaj din suflet pentru campioana din trecut de la Roland Garros şi Wimbledon.

Acesta a fost postat pe o reţea de socializare şi a fost imediat citit de prietenii săi virtuali.

„Am desenat această minge mai demult… – cu „Hai, Simona!“ și „N-au intrat zilele-n sac!“. Nimic nu s-a schimbat între timp: o asemenea formidabilă sportivă, cu cinstea și forța, cu ingenuitatea ei de copil, nu doar că nu ar putea trișa în vreun fel.

Derby-ul Standard Liege – Anderlecht, contând pentru etapa a 14-a din Belgia, a fost suspendat în minutul 63, când gazdele conduceau cu 3-1. Dar nici nu i-ar trece vreodată prin minte s-o facă. Pentru că – pur și simplu – ar fi sub demnitatea ei de 𝐨𝐦, înainte de toate. Trag nădejde că i se va face dreptate. Hai, Simona”, a scris Mihai Şora.

Simona a renunţat la managerul ei, Virginia Ruzici, în luna mai
Simona a renunţat la managerul ei, Virginia Ruzici, în luna mai
Mandatory Credit: Photo by Juergen Hasenkopf/BPI

Încurajari din toate părţile

Vestea că Simona a fost găsită pozitiv la o substanţă interzisă a luat-o prin surprindere şi pe Virginia Ruzici. Halep pusese punct colaborării cu fosta mare sportivă în luna mai a acestui an, la puţin timp după ce românca începuse antrenamentele cu noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou. Ruzici a subliniat că nu ia în calcul o altă variantă decât cea a corectitudinii jucătoarei.

„O cunosc pe Simona de multă vreme și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model de urmat. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integritate și onestitate.

Sunt profund întristată de aceste informații și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj nedrept. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și îi sunt alături”, a transmis Virginia Ruzici, la rândul său.

Urmăriți Playsport.ro și pe