Messi s-a vindecat de COVID-19, dar i-a dat lui PSG o nouă veste proastă. Ce se întâmplă cu starul argentinian

Robert Zanfir / 08.01.2022, 18:27
Messi s-a vindecat de COVID-19, dar i-a dat lui PSG o nouă veste proastă. Ce se întâmplă cu starul argentinian

Leo Messi a scăpat de COVID-19, dar nu va putea fi pe teren în primul meci al anului. Starul argentinian nu va juca în deplasarea de la Lyon, de duminică, 9 ianuarie 2022.

În ciuda finalului de an deloc bun, Messi a primit o veste excelentă. Va avea parte de un nou duel cu Robert Lewandowski. Cei doi au fost rivali și la gala decernării Balonului de Aur. Argentinianul a fost câștigătorul din toamnă.

Messi s-a vindecat de COVID-19, dar i-a dat lui PSG o nouă veste proastă. Ce se întâmplă cu starul argentinian

Lider detașat în Ligue 1, PGS va reveni pe teren cu o deplasare grea. Parizienii vor juca la Lyon, într-o partidă din etapa a 20-a din campionat.

Echipa lui Mauricio Pochettino nu se va baza însă pe sprijinul lui Messi. Argentinianul este încă în refacere după ce a trecut prin cumplita boală provocată de noul coronavirus.

„Argentinianul va continua protocolul său de recuperare individuală post-Covid în următoarele zile”, a explicat PSG, într-un comunicat dat publicităţii.

Deși a fost infectat în perioada Crăciunului, Messi poate spune că s-a bucurat de o vacanță frumoasă. A petrecut pe ritmuri latino într-un club din Rosario.

Nu doar Messi va fi o pierdere pentru PSG. Angel Di Maria, Julian Draxler, Danilo Pereira, Layvin Kurzawa și Gianluigi Donnarumma sunt și ei indisponibili.

Lionel Messi, Robert Lewandowski și Mohamed Salah se luptă pentru trofeul „The Best”

După ce s-au luptat pentru Balonul de Aur în finalul anului trecut, Lionel Messi și Robert Lewandowski vor concura acum pentru un nou trofeu individual.

Este vorba despre titlul de cel mai bun jucător al anului 2021, acordat în cadrul galei „The Best” de către FIFA. Premierea va avea loc pe 17 ianuarie, în cadrul unei gale organizate, iar FIFA a anunțat deja care sunt cei trei finaliști pentru râvnitul trofeu.

Pe lângă Messi și Lewandowski, al treilea nominalizat este Mohamed Salah, starul egiptean al lui Liverpool.

Vreau să-l menționez și pe Lewandowski, a fost o reală onoare să concurez cu el. Cred că France Football ar fi trebuit să-ți acorde ție premiul în 2020. Robert, l-ai meritat! Toată lumea poate să spună asta
Messi, după câștigarea Balonului de Aur