VIDEO. L-au prins pe Lionel Messi! Unde a fost surprins starul lui PSG înainte de Revelion

Moldoveanu Camelia / 30.12.2021, 10:25
VIDEO. L-au prins pe Lionel Messi! Unde a fost surprins starul lui PSG înainte de Revelion

Lionel Messi a făcut spectacol de Crăciun, însă nu pe terenul de fotbal, ci pe ringul de dans. Starul argentinian a fost surprins în mai multe ipostaze inedite. Nimeni nu și-ar fi închipuit că fotbalistul se mișcă atât de bine pe ritmurile latino.

Lionel Messi, dans alături de soția sa, Antonela Roccuzzo. Imagini rare cu starul argentinian

După un an tumultuos pentru Messi, starul argentinian a preferat să petreacă sărbătorile de iarnă în compania familiei, în orașul său natal, Rosario. Fotbalistul celor de la PSG a fost mereu un om introvertit și care și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor.

După ce Lionel Messi și Antonela Roccuzzo, împreună cu cei trei băieți, s-au relaxat la piscină, a urmat și momentul distracției. Soția starului argentinian a avut grijă ca toată familia sa să respecte tematica petrecerii la care urmau să meargă, așa că toți au purtat culori fosforescente.

Pe internet circulă mai multe videoclipuri în care Messi și soția sa dansează plini de energie pe cele mai cunoscute piese latino. După cum se poate vedea din imagini, la petrecere a participat și tatăl fotbalistului, Jorge Messi și cel mai probabil era prin apropiere și soția acestuia. Mateo, Ciro și Thiago, cei trei băieți ai cuplului, și-au găsit prieteni de joacă, de vârsta lor, printre participanții la concert.

Messi și Antonela au fost imediat în centrul atenției, iar într-un alt videoclip cei doi apar pe scenă lângă artiști. S-au distrat excelent și oamenii din jur au văzut încă o dată cât de mult se iubesc cei doi, cu toate că sunt împreună de pe vremea cât erau adolescenți.

Cât costă să îți petreci sărbătorile de iarnă la hotelul lui Messi

Lui Lionel Messi îi merge bine în fotbal, dar și în afaceri. La 34 de ani, fotbalistul celor de la PSG a obținut al 7-lea Balon de Aur. Asta chiar dacă 2021 nu a fost un an foarte bun, după ce a ratat titlul cu Barcelona și s-a transferat la Paris. Dar a spart gheața la echipa națională, un lucru la care a visat toată cariera lui. Trofeul Copei America, în această vară, a fost performanța care a contat și pentru acordarea Balonului de Aur.

Pe lângă trofeele și bani mulți obținuți din fotbal, Messi adună o avere și din afaceri. Argentinianul este o prezență importantă în domeniul hotelier. Iar în sezonul de iarnă „perla Coroanei” o reprezintă hotelul de 4 stele în Baqueira, o stațiune de schi din Spania, situată în inima munților Pirinei.

Cei care vor un sejur de ski pot face o alegere bună la hotelul argentinianului. Clădirea arată spectaculos, a fost realizată în colaborare cu Majestic Hotel Group. Cererile sunt mari, chiar dacă hotelul are 141 de camere și include și trei restaurante. Oaspeții se pot bucura de meniuri variate și extrem de gustoase.

Hotelul lui Messi mai include și un salon de spa, o piscină de interior dar și un Jacuzzi cu incălzire, în care se poate sta fără nicio problemă în aer liber.

Prețurile nu sunt mici, așa cum este normal. Un turist din România ar trebui să scoată din buzunar între 1.000 și 3.000 de lei pe noapte.