Messi se întoarce la Barcelona! Anunțul produce un seism major în fotbalul mondial

Olteanu Ștefan 04.10.2022, 20:14
Messi se întoarce la Barcelona! Anunțul produce un seism major în fotbalul mondial

Lionel Messi (35 de ani) se va întoarce la Barcelona de la data de 1 iulie 2023, atunci când contractul argentinianului cu PSG va ajunge la final. Gruparea de pe Parc des Princes nu îi va mai prelungi înțelegerea, iar prin vocea președintelui Juan Laporta, catalanii au transmis deja că îl vor pe Messi înapoi pe Camp Nou.

O jurnalistă a făcut lumină în cazul lui Lionel Messi! Argentinianul se întoarce la Barcelona de la 1 iulie 2023

Sezonul aflat în plină desfășurare este ultimul în care Lionel Messi își mai poate pune amprenta cu adevărat asupra jocului de la PSG, deoarece de la 1 iulie 2023 se întoarce la FC Barcelona.

Cel puțin asta susține jurnalista Veronica Brunati, care lucrează în Argentina la publicația Telmundo Deportes. În cursul zilei de marți, 4 octombrie, ea a postat pe contul personal de Twitter un anunț cu privire la viitorul lui Messi și postarea a fost preluată cu rapiditate de toate publicațiile internaționale.

„De la 1 iulie 2023, Lionel Messi va fi jucătorul Barcelonei”, a transmis jurnalista.

În doar câteva ore, postarea a adunat aproape 40.000 de aprecieri și 5.000 de distribuiri, dar și mii de comentarii.

Anunțul făcut de Veronica Brunati nu este tocmai scos din context, având în vedere că în ultima perioadă s-a zvonit tot mai des că argentinianul își dorește să revină la FC Barcelona atunci când contractul la PSG îi expiră.

46 de meciuri a jucat Messi pentru PSG, reușind să înscrie 18 goluri și să ofere 23 de pase decisive. În sezonul 2022 – 2023, el va încerca să contribuie la atingerea obiectivului suprem de pe Parc des Princes: cucerirea Ligii Campionilor.

Juan Laporta îl așteaptă cu brațele deschise înapoi la FC Barcelona

Nu doar Messi își dorește să revină la FC Barcelona. Catalanii îl așteaptă cu brațele deschise înapoi, iar Juan Laporta a transmis deja că în vara lui 2023 va face tot ce îi stă în putere pentru a-l readuce pe Messi acasă.

Argentinianul a produs o durere enormă în rândul suporterilor catalani, când în august 2021 a părăsit echipa în lacrimi și li s-a alăturat celor de la PSG. Messi și-ar fi dorit să rămână la Barcelona, însă problemele financiare ale clubului nu le-au permis celor din conducere să îi înregistreze contractul. Astfel, din postura de jucător liber, Messi a semnat cu PSG.

Între timp, Barcelona și-a mai remediat din problemele economice, iar lui Messi îi va expira, în iunie 2023, contractul pe Parc de Princes.

În cadrul unui interviu pe care i l-a acordat jurnalistei Caro De Las Salas, la ESPN, Juan Laporta a lăsat de înțeles că va face tot posibilul pentru a-l readuce pe Messi la Barcelona:

„Sper și cred că povestea lui Messi la Barcelona nu s-a terminat. Totul e deschis, e responsabilitatea noastră să ne asigurăm că finalul poveștii lui aici va fi mult mai frumos decât ce s-a întâmplat anul trecut. Ca președinte al Barcelonei, simt că am o datorie față de Messi”, a transmis Juan Laporta, la ESPN.

Condiția incredibilă pusă de Lionel Messi pentru a reveni la FC Barcelona. Un jucător trebuie dat afară de urgență.

Urmăriți Playsport.ro și pe