Messi se pregătește pentru viața în America. Și-a cumpărat un apartament de vis în Miami.

Radu Bordei 30.12.2020, 14:35
Messi se pregătește pentru viața în America. Și-a cumpărat un apartament de vis în Miami.

Nu este glumă, Messi chiar se pregătește de viața în America. Starul argentinian și-ar fi achiziționat o locuință în Miami. Argentinianul se pregătește să se retragă acolo.

Messi ia serios în calcul să se transfere pentru ultimii ani din carieră în MLS. Ar dori să evolueze pentru Inter Miami: formația deținută de David Beckham.

Messi se pregătește pentru viața în America. Are o locuință de vis în Miami.

Chiar dacă a declarat că nu vrea să pelce deocamdată de la Barcelona, Messi știe ce îi rezervă viitorul. Potrivit jurnaliștilor de la Cadena Ser, argentinianul se gândește doar la viața în America.

Fotbalistul și-ar fi achiziționat un apartament somptuos încă de anul trecut. Apartamentul ar fi costat aproape 8 milioane de euro, are în dotare un lift pentru mașină și o vedere superbă spre ocean. Și, mai important, e la jumătate de oră de stadionul celor de la Inter Miami.

Messi va trăi într-un apartament de vis la Miami

În Europa va juca doar la Barcelona.

Chiar dacă Manchester City și PSG încă speră să îl atragă, se pare că Messi s-a hotărât să continue la Barcelona. Asta este o veste bună pentru fanii catalanilor. Magicianul argentinian va continua până în 2023, raportează ziariștii, după care va pleca în America.

Messi a și declarat că este tentat să încerce viața și fotbalul de peste ocean.

 

„Aș dori să joc în MLS și să trăiesc acolo. Este o experiență pe care o doresc. Iar apoi să revin la Barcelona, să ajut clubul cum pot” a spus Messi.

 

Fără Messi, Barcelona se chinuie.

Totuși grupările care încă speră să îl transfere pe Messi din vară nu renunță încă. Rezultatele proaste ale Barcelonei ar putea schimba  situația. Unul din motivele pentru care decarul argentinian a vrut să plece a fost lipsa de perspectivă a echipei. Messi dorește cu disperare să mai câștige Liga Campionilor o dată, dar în acest moment șansele sunt reduse să o facă cu Barcelona.

Nici în campionat lucrurile nu stau mai bine. Cu Messi doar în tribune, Barcelona a încheiat în genunchi anul. Trupa lui Koeman a remizat cu Eibar, pe teren propriu, iar fanii cer deja capul olandezului. Oaspeții au condus pe tabelă, dar Ousmane Dembele a salvat un punct pentru gazde.

Argentinianul, dezamăgit de evoluția colegilor cu Eibar.

Barcelona este de abia pe locul 6, la 7 puncte în urma liderului Atletico Madrid. Echipa lui Simeone are și două meciuri jucate mai puțin, deci diferența poate crește.

Messi a părăsit dezamăgit tribuna și fanii se tem că argentinianul va fugi la vară de la echipă. „Fără el, echipa nu va prinde nici primele 6 locuri” cred fanii.

Până una alta, argentinianul se pare că s-a hotărât în privința viitorului. Messi se pregătește deja pentru viața la Miami.

Urmăriți Playsport.ro și pe