Messi a părăsit Barcelona! Deocamdată doar în vacanță, dar America îi face cu ochiul

Sorin Chiriac 23.12.2020, 16:27
Messi a părăsit Barcelona! Deocamdată doar în vacanță, dar America îi face cu ochiul

Nu trece o zi fără ca presa să nu speculeze asupra viitorului celui mai bun fotbalist din lume. Contractul lui Messi expiră în vara anului 2021 și, începând cu luna ianuarie, fotbalistul poate negocia cu orice echipă. Fanii catalanilor așteaptă cu sufletul la gură evoluția lucrurilor, mai ales că relațiile dintre Messi și conducere s-au deteriorat. Președintele Bartomeu nu mai este la echipă, dar problemele financiare ar putea forța ruptura. De altfel aproape toți candidații la președinția clubului au anunțat că va fi foarte greu de suportat salariul lui Messi. Motivul este evident: problemele cauzate de pandemie.

Leo Messi este de o viață la FC Barcelona

Messi a părăsit Barcelona! Deocamdată doar în vacanță, dar America îi face cu ochiul

Într-un interviu acordat publicației La Sexta, Messi lăsase de înțeles că acum se simte mai bine și luptă pentru obiectivele echipei. Iar mesajul a fost unul optimist pentru fani. Totuși, jurnalistul Jordi Evole, cel care i-a luat interviul starului argentinian nu pare foarte convins că viitorul îl va prinde în tricoul Barcei.

 

Am discutat cu el despre planurile pe care le are în viitor, mi-a dat detalii clare. Tot ce pot spune este că mi-a spus cum vrea să termine și asta m-a surprins cel mai tare” a mărturisit ziaristul pentru Carrusel Deportivo.

 

Acesta s-a declarat surprins de sinceritatea fotbalistului, mai ales că nu vorbiseră înainte. „Eu m-am dus decis să îl cunosc, nu știam la ce să mă aștept. Dar a fost foarte deschis si am avut o discuție, nu un interviu. A fost o experiență foarte plăcută.” a punctat Evole.

Surpriza a venit când jurnalistul a fost întrebat dacă în planurile lui Messi apare posibilitatea de a juca în MLS, la echipa lui David Beckham, Inter Miami. „Țintești foarte bine” a glumit Evole, care nu a mai dat detalii.

A bătut recordul lui Pele și a plecat. Deocamdată doar în vacanță…

Până să se decidă unde va juca în viitor, Messi a doborât recordul legendarului Pele. A marcat în victoria Barcelonei, 3-0, cu Valladolid și a devenit unicul fotbalist din istorie care a reușit 644 de goluri pentru un singur club. Această performanță unică va fi aproape imposibil de egalat în viitor.

Ca să bată cineva recordul lui Messi cineva va trebui să marcheze o medie de 43 de goluri pe sezon, timp de 15 ani, pentru un singur club”, a rezumat fostul internațional englez Gary Lineker situația.

 

Imediat după meci, Messi a plecat direct la aeroport, acolo unde a fost așteptat de un avion particular să îl ducă în vacanța de câteva zile din Argentina. Pe 27 decembrie, Messi se va întoarce, pentru că va avea loc reunirea echipei. Fanii se întreabă însă când va pleca și nu va mai reveni deloc.

Urmăriți Playsport.ro și pe