Messi și Cristiano Ronaldo, din nou adversari. Când ar urma să se întâlnească pe terenul de fotbal

Bogdan Solomon 28.09.2023, 10:41
Messi și Cristiano Ronaldo, din nou adversari. Când ar urma să se întâlnească pe terenul de fotbal

Un nou episod al rivalității care a ținut cu sufletul la gură lumea fotbalului în ultimii ani e pe cale să se scrie. Lionel Messi și Cristiano Ronaldo s-ar putea înfrunta încă o dată pe terenul de fotbal.

Messi și Cristiano Ronaldo ar putea fi din nou adversari. Când ar urma să aibă loc partida

La începutul anului, Messi și CR7 au fost adversari în partida amicală disputată de PSG în compania unei echipe formate din cei mai buni jucători de la Al Hilal și Al Nassr. Părea ultima confruntare a celor doi, dar anunțul făcut recent le dă speranțe fanilor.

Potrivit jurnaliștilor din Arabia Saudită, șansele de a-i vedea din nou față în față pe terenul de fotbal cât se poate de mari, grație invitației primite de Al Nassr de a evolua într-un turneu amical organizat în China, în ianuarie 2024. Printre posibilele participante s-ar putea număra și Inter Miami.

Inițiativa aparține unei companii uriașe de marketing din statul asiatic. Fără doar și poate, pentru organizare a fost alocat un buget uriaș, dar profitul de prezența celor doi rivali se anunță pe măsură. Cluburile vor onora, cel mai probabil, invitația.

Van Basten a nominalizat cei mai buni 3 jucători din istorie. Messi și Ronaldo au fost excluși

Chiar dacă Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au scris istorie de-a lungul carierei, în rândul legendelor sportului rege nu există unanimitate când se pune problema prezenței lor în topul celor mai buni ai tuturor timpurilor. Marco Van Basten, de pildă, are cu totul alți favoriți.

„Pele, Diego Maradona și Johan Cruyff sunt, din punctul meu de vedere, cei mai buni fotbaliști din istorie. În copilărie, voiam să fiu precum Cruyff. A fost prietenul meu, mi-e foarte dor de el.

Pele și Maradona, la fel, incredibili. Și Messi este un jucător extraordinar, dar Maradona a adus mai mult echipelor la care a jucat. Messi nu este cel care iese în față la luptă”, susține fostul mare atacant olandez.

În schimb, cei doi se regăsesc în cel mai bun prim 11 din istorie, întocmit cu ajutorul inteligenței artificiale Chat GPT. Le este alături în compartimentul ofensiv marele Pele, dar din echipă nu lipsesc nici Diego Armando Maradona, Cruyff sau Platini. De asemenea, Sir Alex Ferguson a fost desemnat cel mai bun antrenor din toate timpurile, într-un top în care podiumul este completat de Pep Guardiola și Jose Mourinho.

Urmăriți Playsport.ro și pe