Metoda prin care infractorii l-au lăsat pe Cristiano Ronaldo fără 300.000 de euro. Portughezul nu a fost singura victimă

Ștefănescu Dragoș / 20.09.2021, 18:10
Metoda prin care infractorii l-au lăsat pe Cristiano Ronaldo fără 300.000 de euro. Portughezul nu a fost singura victimă

Mutarea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United din această vară a surprins pe toată lumea. Pentru starul portughez este a doua experiență la echipa ”diavolilor roșii”. S-a aflat metoda prin care infractorii l-au lăsat pe Cristiano Ronaldo fără 300.000 de euro, în urmă cu câțiva ani.

Cristiano Ronaldo, noul lider al lui Manchester United

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a revenit la sfârșitul verii la Manchester United. Starul portughez mai evoluase pentru United în perioada 2003 – 2009.

De la revenirea la United, Cristiano a demonstrat încă o dată că este un marcator innăscut. În ultima etapă, portughezul a marcat din nou pentru Manchester United. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a câștigat înfruntarea cu West Ham United, cu  scorul de 2-1. Ronaldo a marcat pe stadionul Olimpic din Londra când ”ciocănarii” conduceau cu 1-0.

Cu reușita din meciul cu West Ham, Ronaldo a ajuns la 4 goluri în 3 meciuri de la revenirea la Manchester United. Pentru Ronaldo, stadionul lui West Ham este cel cu numărul 66 pe care marchează. Din 2003/04, când Ronaldo a debutat pentru United, niciun jucător nu a marcat pe mai multe arene. Pe locul doi al acestui top îl urmează Zlatan Ibrahimovic, cu 64 de stadioane pe care a marcat.

De la revenirea în Anglia, Ronaldo a mai marcat două goluri cu Newcastle United și un gol cu Young Boys Berna în Champions League. Prin prestațiile sale fabuloase, Cristiano Ronaldo a devenit noul lider al lui Manchester United.

L-au lăsat pe Cristiano Ronaldo fără 300.000 de euro

De curând, a fost dezvăluit un incident petrecut acum mai mulți ani în care a fost implicat și Cristiano Ronaldo. Presa internațională a adus în prim plan evenimentele în urma cărora lui Ronaldo i-a fost furată suma de 300.000 de euro.

În perioada 2007 – 2010, o angajată a unei agenții de turism din Porto avea acces la datele bancare ale lui Ronaldo și a rezervat mai multe de 200 de călătorii. În urma acestor manevre Ronaldo a pierdut suma de 280.000 de euro. În ciuda acestui fapt, starul portughez nu a remarcat că a fost furat.

Agenția de turism la care lucra cea care l-a furat pe Ronaldo, face parte din compania Gestifute. Agenția se ocupa de călătoriile jucătorilor reprezentați de firmă și cele ale familiilor acestora.

Pe lista celor înșelați de angajata agenției se află și alte nume celebre din fotbalul mondial. Astfel, impresarul Jorge Mendes, Nani sau Manuel Fernandes, au fost și ei deposedați de o sumă totală de 350.000 euro. Escrocheria a fost însă descoperită și angajata agenției de turism a fost condamnată la închisoare cu suspendare în 2017. Deoarece a fost de acord să returneze banii pe care-i furase a scăpat de inchisoarea cu executare. În prezent, femeia încă plătește păgubiților, sumele furate.